Зловещи истории за домашно насилие разкриха от Районната прокуратура в

...
Зловещи истории за домашно насилие разкриха от Районната прокуратура в
Коментари Харесай

Болезнена ревност: Бизнесмен преби съпругата си с тенис ракета, говорела по непознат за него телефон

Зловещи истории за домашно принуждение разкриха от Районната прокуратура в Пловдив. Случките са станали единствено в границите на последните 2-3 дни.  Една от тях е обвързвана с на пръв взор обикновено семейство. Бизнесмен със брачна половинка и две деца - момче и момиче. 

Жената и децата обаче имали конфигурирани подслушвател и устройства. Многократно били заключвани в дома си, без тяхно единодушие, в резултат на мъчителна ревнивост. Скандалите и побоят били всекидневие.

В 23 часа нощес на тел. 112 е подаден сигнал за побой. " Връща се мъжът и заварва брачната половинка си да приказва по телефон, който не е виждал, и на който няма подложен подслушвател. Взима тенис ракета и стартира да я бие. Вследствие на това тя има голям брой хематоми - счукани ребра, счукан далак и така нататък Състоянието на дамата сега е тежко ", сподели заместник-районният прокурор Атанас Илиев. 

По думите му, след този побой, в един миг брачната половинка съумява да избяга от жилището. Отива при нейни приятелки и те я закарват в болничното заведение. " Оказа се, че лекарят я познава. През 2018-а е била при него, декларирала че е паднала по стълбите. За благополучие, децата не са станали очевидци. Момичето било на подготовка, момчето също не е било у дома ", уточни Илиев. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР