зловещата катастрофа край Варна, при която загина млад мъж, а

...
зловещата катастрофа край Варна, при която загина млад мъж, а
Коментари Харесай

Съобщиха подробности за зловещата катастрофа със загинал край Варна и състоянието на пострадалите

 злокобната злополука край Варна, при която почина млад мъж, а жена и двете й деца пострадаха тежко, при което едно от децата и пътничката бяха настанени с заплаха за живота в МБАЛ " Св. Анна ". 

По последна информация детето е вън от заплаха, само че положението на дамата остава сериозно, научи Varna24.bg . Ето и формалната информация от пресцентъра на полицията с повече детайлности за случилото се:

Както към този момент съобщихме, през вчерашния ден към 20:00 часа, на пътя от с. Горен чифлик за с. Гроздьово, е зародило тежко ПТП.

26-годишният лидер на л.а. «Ауди» А.А. от Дългопол, заради придвижване с несъобразена скорост, губи надзор над МПС, блъска се в защитна мантинела и се прекатурва отвън пътя. Вследствие на случая мъжът е умрял на място.

Пострадали са също жена на 47 година и две деца. Жената е настанена за лекуване в МБАЛ «Св. Анна» с фрактури на ребра и заплаха за живота.

Едно от децата също е настанено за лекуване с фрактура на таз, без заплаха за живота. По случая има формирано досъдебно произвеждане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР