Зловеща битка за попечителството над хлапетата на Красимир Каменов –

...
Зловеща битка за попечителството над хлапетата на Красимир Каменов –
Коментари Харесай

Война за децата на Къро

Зловеща борба за попечителството над хлапетата на Красимир Каменов – Къро и Гергана Кочанова се вихри, откакто фамилията бе убито в Кейптаун, Република Южна Африка.

 

От едната страна за грижа за хлапетата упорства майката на Гергана Кочанова – Каролина Кочанова, живееща у нас и без друго поданство, а от друга – близки родственици на починалия към този момент необут от ВИС-2. Безспорно с изключение на привързаността към децата, измежду водещите претекстове, са и милионите, които босът е оставил на наследниците си, с които до пълнолетието им ще оперират техните осиновители. Според осведомени, Къро е оставил като завещание къщи, коли, активи и компании за над 100 млн. евро.

 

Големият коз в ожесточената битка за настойничество, който баба Каролина държи в ръцете си е, че огромният наследник на Къро – 14-годишният Красимир има американски паспорт. Затова майката на Гергана ще направи всичко по силите си, с цел да получи попечителството и да заведе внуците си за развъждане в Щатите.

 

Младежът е роден на 11.08.2009 година в Чикаго и съгласно американските закони е пълновръстен жител на Съединени американски щати. Не по този начин обаче стои въпросът с останалите двама наследници на Къро и Гергана, които са на 9 и 11 години. Те са родени в Южна Африка и разполагат с българско поданство.

 

Съдбата и на тримата е в ръцете на способен съд, който да отсъди кой от роднините да поеме попечителството над тях. Според осведомени българските родственици са на мнение, че хлапетата ще се усещат по-добре в родината си, по тази причина и считат да се опитат да получат опеката над децата, с цел да ги отглеждат тук.

 

В интригата се намесва и трети фактор – бащата на Гергана Кочанова, който живее в Чикаго от 20 години. Става въпрос за изтъкнатия плувец от Москва 1980 година Петър Кочанов, който обаче е разведен с майката на Гергана. Техни общи познати даже издават, че двамата от дълго време са в обтегнати връзки.

Според догатките, в случай че наследниците на Къро бъдат скрити в Съединени американски щати, с американска виза и право на престой ще се снабди и майката на Гергана Кочанова.

 

Доскоро хлапетата към момента се намираха в РЮА, която отхвърляше да ги съобщи на околните им без правосъдно решение на техен съд и до момента в който не са сигурни, че ще бъдат настанени на удобно място. Убийството на родителите им е сложено в графата „ брутална екзекуция “, което постанова децата да бъдат зорко защитавани. Имат и защита, която е обезпечена от страната. След нещастието, с хлапетата е работил и психолог, който наложително се назначава при сходен жанр нещастия.

 

Предполага се обаче, че наследниците на Кочанова и Къро от дълго време са прибрани скрито у нас. Неофициалната мълва носи, че те са отпътували от РЮА с непознати персонални данни и придружавани от полицейски представител. У нас те са поверени на грижите на сестрата на мафиота, която живее в София.

 

Процедурата по даване на попечителството може да отнеме половин година според от решението на съда. Забавяне има и заради обстоятелството, че РЮА няма подписани спогодби с огромен брой страни.

 

Подобна бе и ориста на дребната Йоана – щерка на убитите през февруари 2018 година в Кейптаун незабравка Пеева и Анджело Диомов. Тя бе върната у нас след 4 месеца. Желание да я гледат незабавно изявиха родственици на татко й, които поставят грижи за нея и до през днешния ден.

 

Телата на родителите й бяха открити, откакто никой от тя не отишъл да я вземе от занималня. Във съдбовния ден 6-годишното тогава дете чакало някой от двамата пред постройката, дружно с връстниците си. дълго време никой не се появил и тогава Йоана споделила терзанието си с учителките. Възпитателка направила опит да се свърже с Незабравка и Анжело, само че без триумф. Макар да ги търсили няколко пъти, никой не вдигнал телефона си. Последвало позвъняване на локалните служители на реда, които при посещаване на дома им се натъкнали на ужасяваща панорама. Освен убитите с по един патрон в главата мъж и жена, било убито и кучето им.

Автор: Уикенд, crimesbg.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР