Злосторникът е заплашен с до 10 години затворПолицията в Австралия

...
Злосторникът е заплашен с до 10 години затворПолицията в Австралия
Коментари Харесай

Австралийка откри игла в грозде

Злосторникът е застрашен с до 10 години затвор

Полицията в Австралия проверява нови случаи на игли в плодове откакто жителка на Мелбърн се оплакала, че намерила игли в гроздето си, оповестява новинарският портал 7News, като се базира на данни на локалната полиция.

" Полицията приканва жителите да бъдат деликатни при потреблението на плодове и моли настоятелно всички, които имат каквато и да било информация, обвързвана със случая ", се споделя в изказване на полицията. Властите прецизират, че злосторникът е застрашен с до 10 години затвор.

Жената, която е подала жалбата, е разгласила фотография в обществените мрежи на открита игла в грозде и също приканва хората да бъдат деликатни. Постът провокира необятна угриженост, а консуматори на обществената мрежа са го споделили повече от 4 хиляди пъти.

През септември предходната година австралийската полиция стартира федерално следствие след серия от открити игли в ягоди на седем австралийски производители. След това игли бяха открити в ябълки, банани и круши. Миналия месец австралийската полиция заяви за нови случаи на открити игли в ягоди.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР