Злият педофил Йозеф Фрицел говори с телевизията и вярва, че

...
Злият педофил Йозеф Фрицел говори с телевизията и вярва, че
Коментари Харесай

Австрийският чудовище за кръвосмешение Йозеф Фрицел „мисли, че е поп звезда“, докато освобождаването от затвора се задава

Злият педофил Йозеф Фрицел приказва с малкия екран и има вяра, че е поп звезда в пандиза, защото страда от деменция, психолог, учещ сподели чудовището.

88-годишният мъж беше наказан на пожизнен затвор през 2009 година, откакто призна, че е държал щерка си Елизабет заключена в мазето като своя секс робиня в продължение на 24 години. По време на нейното тестване под фамилния дом в Амщетен, провинция Долна Австрия, дяволът Фрицъл роди седем деца с нея.

Изнасилвачът отврати света, когато шокиращите му закононарушения, само че нов психиатричен отчет постанови, че Фрицл е към този момент не е опасност за необятната общност, която може да го види изместен от строго охраняван затвор в Австрия. Местните медии оповестяват, че той наподобява комплициран, постоянно приказва по малкия екран и се мисли за поп звезда. Твърди се също, че той приказва за визити на родственици, които в никакъв случай не са се случвали.

Смята се, че щерка му Елизабет не е имала никакъв контакт с него, откогато той беше в пандиза и в този момент живе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР