Злите убийци зад едно от най-лошите терористични зверства на всички

...
Злите убийци зад едно от най-лошите терористични зверства на всички
Коментари Харесай

Заподозрените в клането в Москва са заснети, докато разкриват тъмни мотиви зад масовата стрелба, която уби 150

Злите убийци зад едно от най-лошите терористични зверства на всички времена, което се случи в Москва нощес, се виждат задържани и демонстрират признаци на изтезания до момента в който те разкриват какво ги е предиздвикало да извършат подобен смут.

Кадри демонстрират по какъв начин бойци задържат трима разнообразни мъже, за които се твърди, че стоят зад безмилостното кръвопролитие на повече от 150 души, в това число деца, в историческото място за концерти в Crocus City Hall. Мъжете се тресат и демонстрират признаци на изтезания и пострадвания с един отблъскващ видеоклип, споделен онлайн, показващ по какъв начин боец е отрязал едното ухо на мъжете.

Междувременно наподобява, че Русия се пробва да оформи описа за офанзивата - за която терористична група ISIS (Ислямска държава) пое отговорност и Съединени американски щати споделят, че са предупреждавали по-рано - върху Украйна и нейните „ настойници “ като Англия и Съединени американски щати. Броят на починалите при нападението в Красногорск, съветски град в западния завършек на Москва, набъбна до минимум 150 и се очакваше да нарасне...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР