Златото е любим метал на тези, които искат да изглеждат

...
Златото е любим метал на тези, които искат да изглеждат
Коментари Харесай

Неподозираните свойства на златото - кога и как е правилно да го носим

Златото е обичан метал на тези, които желаят да наподобяват впечатляващо.

Но преди да изберете златни бижута е добре да знаете каква сила носят те.

От древността златото е определяно като метала на спечелилите, тъй като усилва мотивацията ни. Това е най-важното му свойство.

За да вървим напред ни е нужни възторг и предпочитание за работа. Понякога това се оказва много мъчно, тъй като сме лишени от мощ и сила.

Ако сте енергични, само че мързелът ви пречи, златото ще ви помогне да станете по-решителни. Ето за какво множеството езотерици предлагат жълтия метал на хора, които непрестанно отсрочват.
Златото е още по-добър съдружник за тези, които са мощни по природа. То оказва помощ да се насочи потокът от сила в вярната посока. Поради тази причина този метал е препоръчван най-много на зодиите Овен, Телец, Лъв, Стрелец, Козирог и Водолей.

От антични времена златото е било описвано най-точно с три думи: мъдрост, пари и триумф. Освен решителни хора, то обича и креативните натури. Помага на водачите да укрепят позициите си и да завоюват повече почитание. Но не оказва помощ на алчните и дребнавите хора.

Не  забравяйте да свалите златните си бижута преди лягане. Много е потребно да ги носите в неделя, защото това е денят на Слънцето, а то е представител на детайла Огън. И въпреки всичко бижутата от жълтия метал може да се носят и в сряда - в деня на ръководството на Меркурий, финансовата планета.

Златото оказва помощ на хората да се отърват от комплекси и страхове, само че с цел да се случи този развой вярно и на стадии, е по-добре да го носите с известна периодичност. За дамите е по-добре да носят обеци, направени от метала, а мъжете - пръстени.

Съвместимост на златото с други метали и камъни

Елементът на този метал е огън. Той разпалва пристрастеността, само че не оказва помощ за нейното ръководство. Ето за какво златото е доста добре съвместимо с платината, която леко стабилизира енергийните трептения.

От камъните, диамантът е съвършен за златото. Тази композиция няма да разреши на мощните енергийни потоци да ви безпокоят. За да подобрите така и така мощната сила на жълтия метал, можете да го употребявате в композиция с камъните на детайлите на Огъня: кехлибар, карнеол, рубин, гранат, цитрин, тигрово око.

Но би трябвало да внимавате с тях, тъй като от време на време в комбиниране със златни бижута, те могат да ви създадат безразсъдни и нападателни.

Камъни като малахит, лунен камък, скален кристал и лазурит най-добре се съчетават със златото.

Също по този начин, не забравяйте, че то е безусловно несъвместимо със среброто. Двата метала са не просто разнообразни, само че и взаимно блокират силата си. Това важи, само че в по-малка степен и за мелхиоровите сплави, титана, керамичните бижута и изделията от дърво.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР