Златният гьол не е създаден от последния мандат, той съществува

...
Златният гьол не е създаден от последния мандат, той съществува
Коментари Харесай

Мехмед Дикме : Основната задача на златния гьол е епидемия от Турция да не влезе у нас


" Златният мочур " не е основан от последния мандат, той съществува към този момент повече от 25 години. Той в действителност беше мочур до 2002 година, когато с моя заповед направихме ремонт и стана нещо по-модерно. Но основната задача, за която е построен този мочур, е при положение, че има зараза в Турция по едрия рогат добитък - да се употребява този мочур за стерилизация на колите. За огромно страдание държавното управление на Бойко Борисов, по-конкретно по негово предписание се даде границата на частници и на хора, свързани с подземния свят ", каза някогашният министър на земеделието Мехмед Дикме в студиото на " Денят ON AIR ".

По думите му това е превърнато в бизнес.

" Турската страна от тяхна страна направи реципрочно и единствено на български коли. На коли, които са с други номера, не взимат никакви такси. Обръщам се с зов към министъра на земеделието - автоматично незабавно да вдигнат гьола, да не събират никакви такси и колите да си минават свободно. Да си върне старите функционалности. Ние се излагаме пред целия свят, едни хора стоят там, с цел да събират пари, стават опашки на границите събота и неделя ", допълни Дикме в ефира на Bulgaria ON AIR.

Той е безапелационен, че ремонт от 2005 година насам не е юридически.

" Колкото повече хора са ангажирани с ръководството, толкоз по-голяма е корупцията. Агенцията по храните да си влезе в ролята, да си поеме това, което ѝ е задача, да комуникира с сътрудниците от турската страна. Когато има зараза - да се командироват хора, да вършат стерилизация. Хората подвигат бариери, а ние ги сътворяваме ", акцентира някогашният министър на земеделието.

Според него партията, която има право да получи идващия мандат, е.

" И президентът, в случай че не го даде на, би трябвало да дава отговор по каква логичност предходните 2 мандата ги е дал на Българска социалистическа партия. България можеше да спести най-малко 2 избора, в случай че президентът беше дал предходния трети мандат на " Демократична България ". Тогава той го даде на третата политическа партия, в този момент, в случай че не го даде на нея, би трябвало да изясни за какво не го прави. има своето място в българския политически живот. За страдание, тя наподобява на партия на диктатурата. От една страна тя има гласоподаватели, въпреки това - отблъсна всички сътрудници и никой не желае да подписва коалиция ", уточни Мехмед Дикме.

Той предложи на партията да се реформира: " Най-вече Доган да се отдръпна. Стига толкоз пари, би трябвало да се даде независимост на младите да се развиват. Ако беше действителна и предвидима партия, в този момент щяхме да имаме постоянно държавно управление. Мераклии за министри има доста в страната. Всяко едно държавно управление, което бъде изнесено с третия мандат, е държавно управление - камикадзе. "

И счита, че " експертно държавно управление " няма.

" Има политическо държавно управление, в което вземат участие специалисти. Това е напълно обособена тематика. Най-разумното е политиците да не помнят томахавките, да се отиде на избори, да стартират да си приказват между тях. Хората желаят младите, желаят нова сила. Има отчаяние от това, което направиха Кирил Петков и Асен Василев, само че хората желаят смяна, желаят нова светлина ", добави той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР