Златни медалисти от младежката олимпиада участваха в награждаванетоМинистърът на младежта

...
Златни медалисти от младежката олимпиада участваха в награждаванетоМинистърът на младежта
Коментари Харесай

Министър Кралев откри четвъртия международен фотосалон „Старт Фото 2018“

Златни медалисти от младежката олимпиада участваха в награждаването

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев откри публично интернационалния фотосалон „ Старт Фото 2018 “ (22-28 октомври) в изложба „ Академия “ на Националната художествена академия в София. В награждаването взеха присъединяване смесената двойка на България в акробатиката Мариела Костадинова и Панайот Димитров, които завоюваха два златни медала от Младежките олимпийски игри в Аржентина, оповестиха от пресцентъра на Министерство на младежта и спорта

Награди връчиха също борците Боян Радев, Александър Томов, Петър Киров и Георги Мърков, волейболистът Димитър Златанов, както и баскетболистките Петкана Макавеева, Надка Голчева и Диана Дилова, завоювали сребърен орден от Игрите в Москва през 1980 година На събитието участва и ректорът на НСА Пенчо Гешев.

„ Изложбата е извънредно впечатляваща. По допустимо най-хубавия метод се предава страстта от спорта ”, съобщи Красен Кралев. По думите му няма по-добри очевидци на надпреварите от спортните фотографи, които знаят какъв брой страст, болежка и наслада има във всеки един момент от спортната подготовката и спортните надпревари. “Благодаря Ви, че постоянно сте били до спортистите и за това, че сте предавали по най-хубавия метод техните усеща и страсти на сънародниците ни, които чакат с боязън изявите на нашите най-големи първенци “, съобщи министър Кралев. Toй благодари на Бончук и Костадин Андонови, че за следващ път дават опция на хората да се допрян до най-хубавите мостри на международното изкуство на спортната снимка.

Фотосалон „ Старт Фото “ се провежда за четвърта поредна година под партронажа на Столична община и в партньорство с Международната федерация за фотографско изкуство (FIAP), Национално съдружие фотографска академия България „ Янка Кюркчиева “, Международна федерация по битка и Европейски съюз по битка.

През тази година в състезанието са включени над 200 създатели с повече от 2000 фотографии, като отличени за изложбата са към 130 фотографии на създатели от всички краища на света. Фотосалонът е уникален в България заради съществуването на раздел „ Спорт “. Идеята на екипа на „ Старт фото “ има за цел да покаже, че спортът и културата вървят ръка за ръка. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР