Златко Живков се отказва от кметския стол в община Монтана

...
Златко Живков се отказва от кметския стол в община Монтана
Коментари Харесай

Монтана в потрес! Златко Живков се отказва от кметския стол и става посланик в Австрия

Златко Живков се отхвърля от кметския стол в община Монтана и става дипломат в Австрия. Този слух от сутринта се носи в регионалния град и втрещи хората, които не знаят това реалност ли е или черен пиар на съперниците на мустакатия градоначалник.
От уста на уста се предава, че ръководещите са намерили грациозен метод да завоюват Монтана, като дадат на дългогодишния кмет Златко Живков допустим вид да се отдръпна от комфортното кметско кресло. Твърди се, че незабавно след изборите той ще се откаже от общината и ще стане дипломат в Австрия, където да изкара до пенсия. В обществото от дълго време се разяснява, че Живков е купил огромен апартамент в влиятелен квартал, в който живее щерка му и затова се е навил да абдикира във Виена. Така той щял да бъде близо най-малко до едно от децата си, защото синът му живее чак в Съединени американски щати.
Упорито по кафенетата се разяснява, че авторитетен човек от задкулисието е сложил без заобикалки въпроса с отдръпването на Живков, като разновидностите са били два: става дипломат или става клиент на прокуратурата. Скоро ще стане ясно дали Златко Живков е показал разсъдък или ще бъде разкарван като маймуна по правосъдните зали.
Твърденията, че евентуално след изборите Мустакатия ще се отдръпна, разделиха Монтана. Голяма част от гласоподавателите откровено се радват, защото им е писнало от мръсотията към жилищата им и дупките по улиците. Значителна маса от жителите на регионалния град недоволстват от полаганите грижи за ромите от „ Кошарник “ за сметка на интелигентните хора от другите квартали.
Отделно редови членове на ГЕРБ не крият, че ще гласоподават за своята листа и няма да гласоподават за Мустакатия, а в краен вид ще изберат различен от претендентите за кметове.
Дали изказванието, че Златко Живков ще се откаже от кметския стол в Монтана е истина или предизборна измама на неговите съперници, ще разберем до няколко месеца. Ако обаче се удостовери тази скица, хиляди хора, които са дали своят вот за него, ще се окажат излъгани и вота изопачен.

Очаквайте скоро:
Колко е богат Златко Живков и по какъв начин са извоювани насъбраните милиони?
Колко заплаща всяка компания на Златко Живков, с цел да работи в Монтана?
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР