Златка Райкова не спира да се хвали с новия си

...
Златка Райкова не спира да се хвали с новия си
Коментари Харесай

Златке, ти с истински мъж била ли си?! Вижте на какво е приличал Карен, преди да се "барне" като кифла!

Златка Райкова не стопира да се хвали с новия си мъж - арменеца и на половина руснак Карен Хачатрян. От мускулягата, който е много по-млад от нея, тя ще роди дете и то напълно скоро. И непрекъснато пуска техни общи фотоси в нета, с които подчертава на хубостта, силата и мъжествеността на Карен.

Ако някой си мисли, че Хачатрян по този начин се е родил и това е естествената му визия обаче, надълбоко бърка. Като съща кифла (подобно на Благой Георгиев) и Каренчо е трансформирал себе си, главно с две неща - нови зъби и постоянно " печене " в солариум.



Тези фотоси, които са едвам отпреди две-три години, на които Карен е в ефирен ефир (знаем, че е спортист), е показан действителният му тип. А точно - най-обикновено момче, нищо и никакво дребосъче, разясняват консуматори.



" Дори е неосезаем, естествен юноша, няма и да го запомня дори. Но и той се е заразил от манията на кифлите да се " пипа " и " тутингова " - нищо чудно и хиалурон в джуките да има ", разясняват в нета.

А по-директните питат Златка Райкова дали в миналото в живота си е била с същински мъж - натурално готин, а не кифльок?!
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР