Златка Райкова най-сетне получи годежен пръстен от Благой Георгиев, но

...
Златка Райкова най-сетне получи годежен пръстен от Благой Георгиев, но
Коментари Харесай

Златка Райкова показа годежния пръстен

Златка Райкова най-накрая получи годежен пръстен от Благой Георгиев, само че друг, който Биг Брадър подари на футболиста, до момента в който двамата бяха в къщата. Блондинката получи бижуто и предлагането за брак тъкмо по Коледа, а Джизъса съумял да докара от чужбина майката на обичаната си. Това била втората приятна изненада за Злати след приемането на пръстена.



Благо избрал бижуто самичък, макар че още от месеци двамата обсъждали по какъв начин би трябвало да наподобява, стана ясно от гостуването на светската двойка в „ На кафе”. Двамата бяха безапелационни, че не дават ухо на рецензиите към тях по време на престоя под покрива на Биг Брадър и не обръщат внимание на неприятните думи от някогашния другар на Златка или от Венци Стефанов.
Двамата прекарали Нова година в Белград, където някогашният футболист е играл, по тази причина има доста другари и познати. От на следващия ден двамата потеглят още веднъж на път, Злати готви нова сбирка облекла, а Благо ще се захване със личен бизнес-открива заведение.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР