Златка Райкова може е и да е на седмото небе

...
Златка Райкова може е и да е на седмото небе
Коментари Харесай

Златка не скри презрението си към родителите на бившия си мъж Благой Георгиев

Златка Райкова може е и да е на седмото небе от благополучие след появяването на второто си дете, само че има и сметки за споразумяване.

Плеймейтката отговаряше на въпроси на почитатели тъкмо преди да стане мама за повторно и не скри презрението си към родителите на някогашния си мъж Благой Георгиев. На въпрос дали те са се интересували от внука си Благой-младши, до момента в който баща му се опитваше да завоюва " Сървайвър " в далечна Доминикана, Златка изясни, че двамата не са потърси тригодишното момченце.
                             

Тя обаче не страда от това, тъй като ги счита за неприятни хора. " Нямам предпочитание за контакт с тях. Лицемерни и неблагодарни хора не желая край нас ", изясни някогашната на Благо. 

Райкова нееднократно е твърдяла, че тя е издържала децата на Благо от предходни връзки, до момента в който двамата бяха дружно, не срещнала признателност и схващане в родителите му, както и в него. Нещо повече-той я заряза поради по-младата Полина, с която също се раздели. В изявление за " Търси се " майката на Благо Румяна Георгиева съобщи, че връзките ѝ със Златка постоянно са били обтегнати, а тя и мъжът ѝ са били срещу тази връзка на футболиста.
                             

Феновете на Райкова не са не запомнили думите на родителката и крепко я нахраниха. Злати също подпука някогашния футболист, като ясно съобщи, че една жена би трябвало да разчита и има вяра на мъжа до себе си.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР