Златка Райкова и Благой Георгиев станаха родители на 30 септември

...
Златка Райкова и Благой Георгиев станаха родители на 30 септември
Коментари Харесай

Благо Джизъса и Златка показаха лицето на сина си

Златка Райкова и Благой Георгиев станаха родители на 30 септември 2019, само че досега криеха лицето на сина си Благой. Звездното семейство най-сетне реши да покаже по какъв начин наподобява дребният и то на неговото кръщене. През уикенда дребният публично стана християнче, за което персонално се похвали майка му. Тя показа фрагменти от празника в Instagram.
" Честито да ни е християнчето Благой. С тати и бате и кака доста го обичаме ", написа звездата към клипче, на което е в компанията на Благо, сина им и децата на футболиста от връзката му с гимнастичката Христина Витанова.
Златка качи доста фотоси от специфичното събитие, на които Благо младши е облечен елегантно - в костюм и риза.

Преди дни моделката написа и благо обръщение в Instagram по случай първия рожден ден на сина ѝ:
" ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НА МОЯ СИН БЛАГОЙЧО ❤️. Точно на тази дата ти се роди по-съвършен от фантазиите ми ❤️. Искам да си здрав, най-много желая да си здрав.Да виждам усмивката ти всеки ден, по този начин огромна и изпълваща душата ми. Мами, изживей нехайно детството си и стани заслужен човек ❤️. Аз ще съм до теб постоянно неразделно и ще ти демонстрирам всяка неточност и ще те лаская за всяко достижение ❤️Винаги ще бъда почтена с теб, мами ❤️ Ти си най-голямата ми мощ ❤️❤️❤️ ОБИЧАМ ТЕ,МИЛИЧЪК❤️❤️❤️ МАЦИ, ОБИЧАМ ТЕ. "
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР