Златка Райкова е окичила с рога бившия си, ММА боеца

...
Златка Райкова е окичила с рога бившия си, ММА боеца
Коментари Харесай

Шок: Багата съсипал Борислав заради шавливата Златка!

Златка Райкова е окичила с рога някогашния си, ММА боеца Благой Иванов – Багата, толкоз пъти, че било неизбежно слуховете да не доближат и до самия него. Настоящата другарка на Боби Ръгбиста – Никита, изплю камъчето в „ Биг Брадър “ и към този момент всички знаят, че той е един от мъжете, с които плеймейтката е изневерила на Багата.

И както самият Боби призна след излизането си от Къщата, сред тях не е имало просто флирт, а палавите срещи са били многократни, написа " Галерия ". Блондинката му е гневна, че въобще повдига тематиката и се пробва да я сложи в унизително състояние, само че отмъщението на Борислав има своите учредения в предишното.

Когато завързали свалката в фамозна пловдивска дискотека, гаджето на Златка Благой било на съревнование. Сексбомбата считала, че ще бъде еднократна забежка, само че бързо се увлякла и аферата се задълбочила. Тя не серпантина да подава подправени сигнали и Борислав се надявал, че връзките им ще продължат, а тя ще зареже Багата. Райкова считала, че по този начин ще си тъче на два стана, до момента в който един ден самбистът не разкрил дефинитивно похожденията й. Потърпевш се оказал Боби, защото Багата го причакал пред заведение и му налетял с плесници и закани за разпра. Историята била потушена, само че атрактивният брат не съумял да преглътне случката, нито да я одобри с достолепие.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР