Златка Димитрова слезе насилствено от лъскавия си джип Мерцедес за

...
Златка Димитрова слезе насилствено от лъскавия си джип Мерцедес за
Коментари Харесай

Заслужи си го: Миро си взе джипа от Златка! Тя пък подкара автомобила на любовника си

Златка Димитрова слезе принудително от лъскавия си джип „ Мерцедес ” за над 120 бона и остана без кола, научи HotArena.

Бащата на сина й Мирослав Недков си е прибрал автомобила при започване на май, когато е схванал за новия й ухажор Галин Гочев, писа „ Таблоид ”.

Обявената за Майка на 2016 година плеймейтка единствено за ден останала без превоз, само че новото й гадже бързо й дал ключовете от неговия „ Рейндж Роувър ” . В момента бургазлийката шпори по морските улици точно с него.

С Недев силиконовата хубавица живя 6 години на фамилни начала и го подари със наследник в края на 2016 г, само че идилията им не търпя дълго и към коледните празници на 2017 година Миро я прокуди от вкъщи си в столичния квартал „ Банкя ”. Димитрова се върна в родния Бургас, като дълго отхвърляше за раздялата с бащата на сина си. Тя споделяше в обществените мрежи единствено свои фотоси и на никое място не присъстваше обичаният й. Въпреки раздялата, двамата са поддържали прилични връзки поради наследника им, а Миро давал великодушна прехрана .

Отделно предприемача я остави да употребява джипа, който й подари – финален модел „ Мерцедес ” . Идилията обаче секна преди 2 месеца, когато схванал, че към този момент някогашната му има спекулация с плейбоя от бургаското село Гудово Галин Гочев .

Бесният едрогабаритен Миро бързо запалил колата си и дошъл в Бургас да търси сметка на Черната Златка. Той не й дал прошка, че си развява байрака по млади мъже, вместо да гледа сина им. Ядосан, си взел автомобилното украшение, което й подари единствено преди година. „ Имаш си ново гадже, той да ти даде кола ”, заслужено отсякъл той. Джипът бе единственото, което остана на плеймейтката от връзката й с богаташа, който съгласно слуховете има известни финансови усложнения, само че никога не може да мине за безпаричен.

Бургазлийката въпреки всичко сама призна, че има връзка с автомонтьора и притежател на автомивка Галин, като подели кадър, на който се прегръща с новия си обичан. Той е в тил, само че е видно, че това не е бащата на детето й. Автомонтьорът пък добави няколко общи фотоси, с цел да няма подозрения, че са дружно.

Както „ Таблоид ” писа в предходния си брой, новият на Златка има дете от предходна връзка , а когато се е срещнал с брюнетката, е имал връзки с нейната колежка - плеймейтка Глория Аенска. Той се разделил с нея поради Златка Димитрова. Последната към този момент е срещнала сина си Миро с новия си другар и самоуверено вози детето в джипа на любовника си. Според слуховете, двамата дори живеят дружно в обща квартира в Бургас. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР