Златка Димитрова се носи отново на крилете на любовта. Тя

...
Златка Димитрова се носи отново на крилете на любовта. Тя
Коментари Харесай

Черната Златка показа новия си, изненадата е голяма СНИМКА

Златка Димитрова се носи още веднъж на крилете на любовта. Тя реши да постави завършек на всички спекулации по отношение на това дали има мъж до себе си и го сподели на първа фотография в Инстаграм. 

За никого не е изненада, че новото гадже на Черната Златка е още веднъж нацепен батка с татуировки. В последните години тя се е отдала на усилени тренировки във фитнес залата и напълно естествено да търси подобен човек до себе си.

„ Аз и Ти в себе си….. “, е написала Златка под фотографията, която е качила и надлежно оповестила новата си връзка. Лицата на влюбената двойка са скрити и не можем да разберем по какъв начин в действителност наподобява той.

Но пък от дребното, което се вижда, излиза наяве, че е с доста татуировки по цялото тяло и има добра физика, което е едно от условията на Златка към мъжете в последно време.

„ Всичко остави в историята си,бъди здрава и доста щастлива и не робувай на жълтици “, съветвай я в обществените мрежи.

Припомняме, че последната афиширана връзка на Златка е с фитнес гуруто Кирил Танев. Тя изпита съществено отчаяние от него, откакто я изостави и се хвана с милионерка. А с тази фотография в този момент поставя завършек на слуховете, че върви с възрастен и женен мъж. От дребното, което се вижда на фотографията, можем да сме сигурни, че не става въпрос за възрастен мъж, а за здрав, прав и млад мачо. /show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР