Златен медал за рисунка получи Сияна Яворова Джелебскаот Монтана. Високата

...
Златен медал за рисунка получи Сияна Яворова Джелебскаот Монтана. Високата
Коментари Харесай

Млади творци от Монтана със злато и овации в международни конкурси

Златен орден за рисунка получи Сияна Яворова Джелебскаот Монтана. Високата премия е от 10-я Международен конкурс "Ароматът на разцъфтяващото изкуство ", който се организира годишно в Индия, сподели Таня Василева, преподавателят по изобразяване в Студио "Рени Арт ":
"През предходната 2018 ние изпратихме рисунки на 12 възпитаници. Наскоро получихме писмо, в което разбрахме, че златен орден печели Сияна Джелебска, имаме и още награди…Половината деца са с награди, което значи, че равнището ни е доста високо. Картината на Сияна Яворова е оповестена в азбучник, който ние получихме. Тя съставлява облик на момиче, който не е повсеместен, и косата се трансформира в дива есен. Рисунката е акварелна, тя борави доста добре с акварела. Всяка година има награди, опитва и е едно от мощните деца, които обичат изкуството. Да не престават да бъдат въодушевени, всеотдайни и работливи. "
Специални награди на журито получават Ивана Иванова и Емил Макариев, 3 почетни дипломи се дават за творбите на Полина Александрова, Ивена Иванова и Теодора Кръстева, също ученици на Студио "Рени Арт ". Младите гении вземат участие в този конкурс за осма година и за осми път печелят злато и овациите на журито в състезанието.
И още една добра вест пристигна за учениците, които посещават Студио "Рени Арт ". Тя е от конкурс в Румъния „ Цветовете на есента “. Сияна Джелебска е отличена с първа премия. Първите три места са на учениците от студио „ Рени Арт “.
"Честно казано безусловно никаква концепция нямах какво ще стане, не съм очаквала, само че съм доста щастлива. Гледах да е нещо друго, да бъде пъстро и друго. Харесвам да рисувам, обичам да вървя в студио Рени Арт. Вярвам, че ще съумея да стана проектант ", показа Сияна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР