Златан Ибрахимович ни изненада с поредното си интересно изказване, като

...
Златан Ибрахимович ни изненада с поредното си интересно изказване, като
Коментари Харесай

Златан Ибрахимович: Щях да съм президент, ако не бях футболист

Златан Ибрахимович ни изненада с следващото си забавно изявление, като съобщи, че несъмнено е можел да стане президент, в случай че не се е занимавал с футбол. Шведът през годините е показал подобен темперамент, че даже сме склонни да погледнем съществено на неговите думи, тъй като доста рядко не е заставал зад думите си.

„ Спортът сплотява хората. Политиката разделя хората. Ако приказваме за расизъм, това е напълно друго. Не съм склонен с расизма, само че не се занимавам с политика. Ако го правех, в този момент щях да съм президент “, сподели Златан, представен от Българска национална телевизия.

Шведът бе запитан по тази тематика, откакто по-рано през годината сред него и баскетболната звезда ЛеБрон Джеймс се заформи неприсъствен спор, когато американецът разгласи, че ще стартира политическа кариера.

„ Не познавам ЛеБрон персонално. И не го осъждам. Без значение по какъв начин се отнася към расистите, той е прав, тъй като когато 50 хиляди души те наскърбяват, е същото. Това също е расизъм. Но аз не се занимавам с политика. Занимавам се със спорт. По този метод ние разпространяваме любовта “, сподели още „ Ибра “.

В момента нападателят носи екипа на италианския Милан, макар че неотдавна навърши 40 години. Той признава, че стартира да усеща все по-често болежка след мачовете, само че я приветства, както постоянно е правил.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР