ЗК Лев Инс стартира специална коледна промоция за своите клиенти,

...
ЗК Лев Инс стартира специална коледна промоция за своите клиенти,
Коментари Харесай

„Лев Инс” подарява за Коледа 20 % отстъпка от застраховка „Домашно имущество” и безплатна 24/7 помощ при аварии

ЗК „ Лев Инс ” започва специфична коледна промоция за своите клиенти, които могат да се възползват от преференциални условия при сключването на застраховка „ Домашно имущество ”. За идните светли празници най-голямата застрахователна компания в България подарява 20% от цената на полицата за отбрана на дома от пожар, естествени бедствия, ВиК повреди, токов удар, кражба, вандализъм и други произшествия. В допълнение към отстъпката, клиентите на ЗК „ Лев Инс ” ще получат и безвъзмезден спешен асистънс. На тяхно разположение непрекъснато ще бъдат експерти, които да извършат незабавни водопроводни, ключарски и стъкларски услуги.

За да обезпечи още по-спокойни и сигурни коледни празници, ЗК „ Лев Инс ” АД предлага и промоционална цена за услугата „ Безопасен интернет ”, с която всеки може да отбрани дома си и от цифрови закани. Благодарение на нея, родителите могат да лимитират достъпа на най-малките членове на семейството до уеб сайтове с евентуално зловредно наличие, а отбраната на персоналните компютри се прави навреме. Специализираният интернет филтър блокира адреси, влезнали в черен лист, зловредни реклами и скриптове за продан на телеметрични данни.
Всеки клиент на ЗК „ Лев Инс ” АД може да избере най-подходящия осигурителен пакет, съгласно своите потребности, а цените стартират от 16 лева Коледните понижения ще продължат до 31 януари 2023 година, с цел да подарят уют и успокоение на фамилията и през идната година.
*За подписване на застраховка „ Домашно имущество ” ЗК „ Лев Инс ”АД не прави оглед на жилището.

За повече информация, апелирам свържете се с ЗК „ Лев Инс ” АД на тел. 0800 10 200 или на e-mail: Включете JavaScript, с цел да видите предпазеното наличие.
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР