Зимният трансферен прозорец наскоро завърши, но в Барселона няма да

...
Зимният трансферен прозорец наскоро завърши, но в Барселона няма да
Коментари Харесай

Френски национал попадна в радара на Барселона

Зимният трансферен прозорец неотдавна приключи, само че в Барселона няма да губят време и към този момент вършат проекти за своите цели през лятния пазар, оповестява вестник “Спорт”.

Изданието осведоми, че каталунците, които привлякоха трима атакуващи играчи през януари в лицето на Адама Траоре, Пиер-Емерик Обамеянг и Феран Торес, са взели решение да се съсредоточат към привличането на играчи, които да оказват помощ за укрепване на отбраната.

Xavi has requested the signing of Jules Koundé. In addition to a top-notch striker, the coach considers that signing a world class centre-back would give Barça a humongous boost in quality. [sport]
— barcacentre (@barcacentre)
На “Камп Ноу” са взели решение да се насочат към френския защитник на Севиля - Жул Кунде. Той бе покрай прекосяване в Челси предишното лято, само че до договорка по този начин и не се стигна.

Сега от Барселона ще се опитат да вземат френския национал, само че проблем ще е цената на играча, който има освобождаваща уговорка в размер на 81 милиона евро, а андалусииците отхвърлят да го пуснат за по-малко. „ Сините “ от Лондон също по всяка възможност ще се включат в борбата за Кунде.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР