Зимата подлага тялото и кожата ни на редица изпитания. Искаме

...
Зимата подлага тялото и кожата ни на редица изпитания. Искаме
Коментари Харесай

Посещавайте инфрачервена сауна и яжте сладолед

Зимата подлага тялото и кожата ни на редица тествания. Искаме да се усещаме уютно и топло, да поддържаме силата си и да се радваме на добър метаболизъм.

С първия съвет ще ви изненадаме – яжте сладолед. 
Повечето от нас го заобикалят, само че истината е, че той подтиква метаболизма и оказва помощ за построяването на топлота в тялото. Съдържа и високо количество  витамин А, едно от най-важните хранителни субстанции за здравето на кожата и черния дроб. Но, имайте поради, че има разнообразни сладоледи. Избирайте сладолед въз основата на мляко или сметана, съдържащ натурални артикули и с най-малко подсладители, консерванти и оцветители.


Посещавайте инфрачервени сауни.
Те построяват топлота в тялото, само че е значимо да се означи, че защото употребяват по-ниска температура на стопляне от обичайните сауни и парни бани, те съумяват да обхванат до по-дълбоки пластове на кожата. Тоест, може да стоите по-дълго време, да се наслаждавате на топлината и до момента в който сте под лампите, които нагряват тялото със светлина в аления набор, приемане така наречен термогенно въздействие  ( зареждате с топлота тялото ) . Другият плюс от инфрачервените сауни е, че се следи понижаване на напрежението и уравновесяване на хормоните.

За стегната кожа… бъдете строга

Задължителните хранителни добавки .
В зимните месеци изберете такива, които съдържат витамин  D.  Обикновено при избора им не е нужна консултация с здравно лице, само че в случай че приемате витамин  във високи количества е значимо да включите и витамин К2. Тъй като е значимо да се одобряват дружно, множеството от марките, предлагащи добавки, ги комбинират, тъй че четете етикетите и подбирайте съгласно тях.

Прочетете останалите препоръки в www.eva.bg

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР