Зейнеб коренно промени мирогледа си Зейнеб Маджурова, която бе репортерка в

...
Зейнеб коренно промени мирогледа си
Зейнеб Маджурова, която бе репортерка в
Коментари Харесай

Зейнеб натри носа на „приятелката си“ Гала


Зейнеб радикално промени мирогледа си

Зейнеб Маджурова, която бе кореспондентка в екипа на Гала в „ На кафе “ и се перчеше с тяхното другарство, крепко й натри носа.

Един път, като заряза Нова и надлежно „ На кафе “ и към този момент се подвизава в Би Ти Ви. Само че и там Зейнеб няма желание да се връща скоро. След като роди близнаците, тя се къпе в разкош и разточителен живот, обезпечен от имотния й брачен партньор.

На въпрос на почитатели в социалките дали има желание да се връща скоро в малкия екран тя ги „ попари “ тотално. От отговорите стана ясно, че може би ще се върне на екран едвам когато децата й тръгнат на ясли, а още по-вероятно е да го направи едвам като наследниците й са към този момент на градина.

„ Все още имам доста памперси на променям, до момента в който се появя на екран “, уклончиво отговори на въпросите на почитателите си журналистката.

 Така тя закопа тези колежки, които родиха скоро и побързаха да се върнат на работа в медиите.

 На въпрос на почитателите дали счита да ляга под ножа, с цел да поправя външността си, тя ги изненада с отговора си.

 „ Не външните, а вътрешните полезности те вършат хубав.В чудесни връзки съм с минусите си и не желая да ги изтрия. Пък и не искам да съм копие на останалите “, отговори репортерката. И по този начин удари по слабото място „ приятелката си “ Гала, която не стопира да ляга под ножа, с цел да задържи палавия и по-млад Стефан до себе си.

 Източник: Уикенд

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР