Земята не може да се завърти на обратно, защото е

...
Земята не може да се завърти на обратно, защото е
Коментари Харесай

В рубриката за свободно говорене: 14.02 е малкият 8-ми март

Земята не може да се завърти на назад, тъй като е 8-ми март. Ден, в който мъжете по дифолт са отговорни, виновни за настроението на дамите и за техните неуспехи с прическите и ноктите.

Как тематиката в седмичнатарубриказа свободно говорене на Мартин Пенчев претърпя внезапен поврат и отмесеца на любовта мина в този на дамата, тъй като и на 14.02, и на 8.03 главният проблем е - удовлетворени ли са дамите?

Според Мартин Пенчев отговорът е негативен. Нещо повече, той твърди, че дамите постоянно желаят още и товарят мъжете с големите си упования, с цел да стане ясно до идващия Осми март, че: " Мъжете съвест нямат. Виновни са за неприятното въодушевление на дамите и чакат земята да се завърти наопаки в тяхна чест ".

По думите на съперника му, Дияна Бедросян - майка, работеща жена и жена по съществени признаци, на 8 март не трябва да има мъже, които не зачитат датата. Абсурдно е дами да поздравяват за празника дами, а мъжете да настояват, че всеки ден от годината могат да подарят цветя. " Ако задачата на цветята през годината е да зарадват дамата, за какво не го създадат точно на празника й? Ако на 31 против 1 януари се чества Нова година, какво им пречи на 8-ми март да почетат празника? ".

Мартин Пенчев обаче е безапелационен -уважава 8-мимарт и 14-ти февруари тъкмо толкоз, колкото и всеки един ден в годината.

С какви причини двамата опазиха своите изказвания, чуйте в звуковия файл:
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР