Земеделците имат по-малко от седмица, за да участват в търговете

...
Земеделците имат по-малко от седмица, за да участват в търговете
Коментари Харесай

Още седмица за участие в търговете за качествена земя

Земеделците имат по-малко от седмица, с цел да вземат участие в търговете за наемане на качествена земя от Агрион. Наддаването стартира на 7 март и ще завърши на 5 април.

Добрата вест е, че целият развой по отдаване може да бъде осъществен цифрово. Компанията от няколко години влага в разнообразни електронни канали за обслужване на своите клиенти, главно през формалния си уебсайт https://bit.ly/48ACgsJ

Там фермерите могат да открият цялостната информация за пакетите земя, която се отдава, да минат през договарянията и да стигнат до сключването на договорката.

За в допълнение облекчение, на уеб страницата са оповестени всички документи, нужни за присъединяване в търговете за наемане на парцелите. Всеки претендент може да ги смъкна, да ги попълни и да ги изпрати до формалния адрес на компанията по пощата или по пощальон.

„ Агрион “ беше първата компания на пазара, която вкара търговете за отдаване на земя като най-справедлив инструмент. Преди това практиката беше крупните притежатели директно да договарят наемите с арендаторите от съответно землище.

„ Опцията за цифрово наемане на земя е част от дълготрайната тактика за нововъведения на „ Агрион “. За още по-голямо облекчение на фермерите, предлагаме опция за напълно цифров развой по акцията за отдаване на земя чартърен. Това се приема добре и клиентите ни се усилват с всяка минала година. Интересът е голям и сме удовлетворени, че от ден на ден аграрни производители избират „ Агрион “ за сътрудник и наемат нашите земи “, споделят от сдружението.

Експертите на „ Агрион “ са създали процедурата по този начин, че да обезпечи почтени и транспарантни условия за всички участници. Няма скрити клаузи и сделки, а за победител се избира оня, който е предложил най-хубавите условия за наемане на земи от „ Агрион “. Този принцип дава опция на земеделците сами да предложат цена, на която да вземат мечтаната от тях земя чартърен.

Служителите на компанията ще бъдат налични за въпроси по всички платформи.

Наемането на плодородна земя е изключително уместно за млади фермери, които не разполагат с нужните средства с цел да купят своя лична или пък имат потребност от в началото финансиране, с цел да развият своите стопанства.

Пълните условия за отдаването на земи може да се открият на адрес https://bit.ly/48ACgsJ  и на националния телефон 080011166.

„ Преговорите за наемане на земя разрешават на всеки, който желае да се занимава със земеделие, да се включи, даже и да не има опит в земеделието. Това е изключителна опция и за хора отвън агросектора, които нямат финансова опция или предпочитание да купуват лична земя “, споделят специалистите от „ Агрион “.

Равните и почтени условия за наемане на земи дават опция на всички участници на пазара да получат за култивиране качествена земя и да бъдат по-конкурентноспособни. Това е късмет за дребните и междинни наематели да преодолеят капсулирането сред арендаторите в дадени райони.

Досега практиката демонстрира, че предложения подават главно фермери и арендатори, които имат съществени планове за увеличение и уедряване на парцелите си. Запитванията от по-малки стопанства, които желаят да влязат в нови землища, обаче, се усилват годишно.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР