"Земеделски фирми и търговски обекти работят главно на територията на

...
"Земеделски фирми и търговски обекти работят главно на територията на
Коментари Харесай

Тодор Алексиев: В Хайредин няма паника, карантината се спазва

"Земеделски компании и търговски обекти работят основно на територията на община Хайредин. В комерсиалните обекти се съблюдават напътствията да няма скупчване на хора в затворени пространства и хората да изчакват на открито на несъмнено разстояние, а в земеделските компании се работи навън ", заяви кметът на община Хайредин Тодор Алексиев
"Земеделските компании още не са почнали работа поради времето, в околните 10-15 дни някои от тях ще стартират да работят като неотложни агротехнически неща, там не виждам проблем, там няма скупчвания на хора на едно място. Във всички обитаеми места на територията на община Хайредин се съблюдават всички ограничаващи ограничения, влезнали в действие със Заповедта на Министерство на здравеопазването ", сподели Алексиев.
"Движим се неотклонно по ограниченията, оповестени от държавното управление, одобряваме нещата напълно съществено. Хората извършват всичко съзнателно и се веселя, че го одобряват съществено. В популацията няма суматоха, просто одобриха, че би трябвало да са под карантина и по този начин ". Има завърнали се поданици от чужбина, те са по домовете си и съблюдават наложителния 14 -дневен период на карантина ", добави той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР