Зеленски приключва, след като заради него на фронта погинаха милиони

...
Зеленски приключва, след като заради него на фронта погинаха милиони
Коментари Харесай

Зеленски приключва и западните лидери се дърпат от него. Само нашите тъпоъгълни лакеи се инатят и въртят теманета на Кокаинчика…

Зеленски завършва, откакто поради него на фронта погинаха милиони украински мъже. Все повече западни водачи желаят мирни договаряния и признават, че Украйна няма по какъв начин да завоюва тази война. Само нашите тъпоъгълни лакеи и национални предатели се инатят и въртят теманета на Кокаинчика, с цел да се подмажат на Демократическата, а всъщност Комунистическа партия в Съединени американски щати. Това написа в собствен забавен и колоритен разбор журналистът Недялко Недялков.

SafeNews разгласява поста му без редакторска интервенция:

Путин щеше да почине от рак до края на 2022. Да бъде свален от вътрешен прелом през април 2022. Да му свършат бомбите и парите. Държавата му щеше да се гърчи от апетит и бедност поради глобите. Това – по данни на американското и английското разузнаване, както и на международния шарлатанин Христо Грозев. Е, случи ли се?
Докато все го отписваха, съвсем половината страни от НАТО и Европейски Съюз смениха министър председателите и държавните управления си.
Сега чакаме и в Америка. Междувременно храбрецът Зеленски анулира изборите в Украйна и ръководи служебно, отвън всевъзможен мандат. Уж поради войната, само че пък не е спрял футболния шампионат… В същото време Путин ще се яви на избори като поп. Над 80% от руснаците го поддържат, съгласно всички анкети, в това число и на западни социолози.
А Байдън е с най-ниския президентски рейтинг за всички времена, целия свят се подиграва на сенилността и очевидната му некомпетентност.
Сенатът на Съединени американски щати замрази милиардите за Киев. Великата им „ контраатака “ се провали. Режимът на Зеленски завършва, откакто поради него на фронта погинаха милиони украински мъже. Все повече западни водачи желаят мирни договаряния и признават, че Украйна няма по какъв начин да завоюва тази война.
Само нашите тъпоъгълни лакеи и национални предатели се инатят и въртят теманета на Кокаинчика, с цел да се подмажат на Демократическата, а всъщност Комунистическа партия в Съединени американски щати.
И с цел да оправдаят съществуването на извратената си „ сглобка “, в която Пеевски обича поравно Борисов и Петков и посредством която крадат и безчинстват, както и турчин не е вилнял по тези земи… „ До цялостна победа на Украйна “, перчи се оня ден клетият началник на Народното събрание Росен Желязков, до момента в който бутафорно се настанява до Ивайло Мирчев в „ бомбоубежището “, а малките екрани на Пеевски и Бай Спас ги снимат задъхано… Аз това бих го схванал, в случай че Желязков иде на фронта и се бие за Зеленски. Ако даде персонален образец, вместо да набърква във войната България и да приказва от името на българския народ без даже да има решение на Народното събрание.

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News Showcase

Още четете в секция Коментари

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР