Зеленски посочи, че военният натиск срещу анексирания от Русия Крим

...
Зеленски посочи, че военният натиск срещу анексирания от Русия Крим
Коментари Харесай

Зеленски: Въпрос на време е да установим пълен контрол над Крим и...

Зеленски уточни, че военният напън против анексирания от Русия Крим ще продължи. Той акцентира върху това във видеообръщение към участниците в конференция по сигурността, провеждаща се в Прага. Мероприятието обаче бе помрачено от механически проблеми и подозрения за хакерска офанзива.

 

В своето изявление, наранено от редица механически неизправности, в това число една, която от време на време модулираше височината на гласа му, украинският водач означи, че " илюзията " за съветската доминация в Крим и Черно море е била разрушена. " Русият (Черноморски) флот към този момент не може да работи в западната част на Черно море и последователно бяга от Крим ", добави президентът. " И това е историческо достижение ", смятай той.

 

Сред украинските офанзиви против и към Крим бяха ударите, нанесени по съветска военновъздушна база на полуострова, по команден пункт на Черноморския флот в Севастопол и по единствения мост, свързващ Крим с Русия, напомня Ройтерс. Атаките акцентират възходящите качества на Киев, до момента в който Москва продължава да обстрелва Украйна от разстояние с далекобойни ракети и щурмови дронове.

 

Говорител на ръководителя на чешкия парламент заяви, че уеб сайтът на събитието, в което участваха депутати от разнообразни страни " е бил подложен на хакерска офанзива ", само че не посочи от кого.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР