ЗЕЛЕНСКИ, АМА ДРУГИЯТУволненият от Баварския държавен балет Игор Зеленски, зет

...
ЗЕЛЕНСКИ, АМА ДРУГИЯТУволненият от Баварския държавен балет Игор Зеленски, зет
Коментари Харесай

Зетят на Путин поставя "Ергенът" в Софийската опера и балет

ЗЕЛЕНСКИ, АМА ДРУГИЯТ

Уволненият от Баварския държавен балет Игор Зеленски, шурей на Путин и татко на внучето му, ще продължи кариерата си в толерантна България, оповестиха калинки с пъстри пелеринки. 

Досега се смяташе, че Зеленски след Мюнхен е траял кариерата си в анексирания Севастопол. 

Федералната работа за сигурност на Руската федерация обаче написала отчет, че Севастопол не е безвреден град и не могат да подсигуряват целостта на всички крака на именития балетист и неофициален шурей на висшия главнокомандващ. 

Затова било взето решение Зеленски да се реалокира в София, където фамозното българско гостолюбие няма да му откаже дом, схващане и работа. 

Така Игор се уредил на работа в Софийската опера и балет, за която ще има целево финансиране и отопление непосредствено от " Руско-турски поток ". 

***

Първият театър, който ще предложи Зеленски на дребните фенове в учебна и предучилищна възраст, ще е приказката " Ергенът ". Историята ще бъде поднесена с доста такт и внимание към децата. Ще има леки заемки от " Леденото кралство ", доста песни, танци, страсти, магии - издават калинките с пелеринките. 

Хореографът Зеленски гледал едноименното шоу по българската телевизия и също като Соня Момчилова го намира за просташко и недомислено. Единственото хубаво съгласно него било, че Ергенът избрал рускинята. 

" Това е педагогично, това е житейски и художествено достоверно " - регистрира Зеленски. 

Но той не икономисва и рецензиите:

" Предаването " Ергенът "  в някои отношение е напълно детско и в действителност съумява да задържи вниманието на невръстната аудитория. Само че някои подиуми са изцяло несъответствуващи за деца. Има пошлотии, непотребна сексуализация, опредметяване на принцесите. Това е неприемливо. Децата още нямат построени естетически показа за житейски и художествени полезности. Децата би трябвало да гледат детски неща. Трябва да гледат неща, съобразени с детската им душeвност, които да възпитават у тях обич към красивото и героизма ". 

Затова Игор Зеленски е подготвил театър, в който всичко балеринки и балетисти ще са с военни униформи, Ергенът ще срещне любовта на бойното поле в Украйна, техните усеща ще се разпростират под грохота на бомбите, с цел да устоят на всички превратности на специфичната интервенция. 

" Аз съм татко на 4 деца, а най-малкото е внуче на великия Владимир Владимирович Путин. Нали за тях вършим тези спектакли и специфични интервенции. За тях би трябвало да оставим един прекрасен свят, в който децата се смеят и живеят в кротичък свят. Нека постоянно има слънце, пусть всегда будет мама, let it be! " - приключи разчувствуван зетят и направи гранд батман жете със зашеметяваща амплитуда.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР