Зеленооката силиконка Мари Вачева е тайната любовница на риалити звездата

...
Зеленооката силиконка Мари Вачева е тайната любовница на риалити звездата
Коментари Харесай

Разкриха любовницата на Джино

Зеленооката силиконка Мари Вачева е тайната държанка на риалити звездата Джино Бианкалана, носи се мълвата в светските среди. Миската и брадърът въртят загадка обич от няколко месеца. В началото тя е била единствено телефонна, защото Вачева не била в България, а в Австрия с приятеля си Мартин. След време обаче заварката сред Мари и Джино се случила, настояват от "Шоу ".

"Изглежда тя е хлътнала до уши, тъй като към този момент не се тормози да показва близостта си с Бианкалана ", разясняват от обкръжението й. Те спрели да крият връзките си и постоянно биват засичани в известно столично заведение. Странно е, че двамата избират място, на което може да ги види всеки.

Дали миската е подготвена да зареже дългогодишния си другар и да се хвърли публично в прегръдките на Джино? Или е следващата къса спекулация на Вачева, която е известна с многото си такива? За нейните изневери се носят легенди и митове. Бившият й брачен партньор – известният футболист от Левски Веселин Вачев постоянно е ставал за смях поради палавите забежки на жена си. След 12 години се развеждат, като причина за това е сякаш противоречие в характерите.

Преди време Вачева се похвали, че я е свалял политик от най-горните етажи на властта. Тя не издаде името му, нито да разкрие до каква степен е стигнала с него. След толкоз горещи клюки, може единствено да си представим…



Вачева обича да се отърква към разнообразни мъже.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР