Зелени коридори има във всичките четири васкинационни кабинети във Видин,

...
Зелени коридори има във всичките четири васкинационни кабинети във Видин,
Коментари Харесай

Два вида ваксини има за желаещите да се имунизират във Видин

Зелени коридори има във всичките четири васкинационни кабинети във Видин, заяви шефът на Регионалната здравна ревизия доктор Венцислав Владински.
Всеки искащ може да си сложи ваксина против COVID-19 надлежно в Регионалната здравна ревизия, видинската болница, в двата най-големи здравни центъра, както и в болничното заведение в Белоградчик.
Има опция и за избор сред имунизациите на "Пфайзер " и "AstraZeneca ", съобщи Владински.
"Получаваме имунизациите на "Пфайзер " и "AstraZeneca ", в този момент се разпределят по кабинетите, тъй че към този момент имат 2 типа ваксина. В уеб страницата на РЗИ са упоменати кабинетите, адресите, работното време. Предполагам, че и Модерна ще има за Видин, тъй като предишния път ни разпределиха, макар, че нали като количество е лимитирано малко, само че все такива имаше, чакаме разпределението от София. При нас тук върви реимунизация втора игла на тези, лицата, които ще вземат участие в изборният развой. Допълнително ще решим кои кабинети ще работят особено за изборният ден, за неделя. В РЗИ работи и се слагат ваксини ", посочи той.
Здравната ревизия във Видин с изключение на с имунизация, продължава своята активност и с карантиниране на лица и определяне на позитивни проби, добави доктор Венцислав Владински.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР