Зеленчукова продукция и месни изделия, предлагани на Женския пазар в

...
Зеленчукова продукция и месни изделия, предлагани на Женския пазар в
Коментари Харесай

Пазаруваме онлайн от Женския пазар

Зеленчукова продукция и месни произведения, предлагани на Женския пазар в София, ще може да се закупуват и през интернет. Това заяви пред " Монитор " шефът на пазари " Възраждане " Драгомир Димитров.

Общинското сдружение ще сътвори електронен портал, на който всеки ден ще се пуска информация каква продукция може да се закупи онлайн. " Идеята ни е да разпространяваме продуктите на производителите. Пазари " Възраждане " ще бъдат поръчител за качеството на стоката ", изясни Димитров и добави, че онлайн продажбите ще стартират напролет. По думите му сдружението няма да печели пари от закупуването на стоките, а логистична компания ще изготви план за доставките.

Желаещите да пазарят месо през интернет ще имат опция да показват и в какво положение да им бъде докаран продуктът  - на едро, или разфасован. Димитров посочи, че онлайн извършването на покупки би довело и повече хора на пазара, с цел да видят от кое място купуват продуктите си.

" Опитваме се да развиваме пазара, като го създадем едно съвременно пространство. Това ще избави пазарите от конкуренцията в лицето на други търговски обекти като веригите. " Промяната на настройката на жителите и гостите на София към Женския пазар е дълъг и комплициран развой, който включва ясна идея – запазвайки спецификата и самобитния му темперамент, той да се трансформира в съвременно обществено градско пространство, където да се идва на драго сърце ", разяснява Димитров.

На Женския пазар ще бъдат ситуирани и колонки за зареждане на електрически автомобили.

В момента пък се слага и ново видеонаблюдение подменя се осветлението, щорите и навесите на комерсиалните обекти. Шефът на пазари " Възраждане " заяви още, че в последните години е решен и въпросът със сигурността и с чистотата. Открихме офис на Трето РПУ на Женския пазар - нещо, което също доста спомага за сигурността на жителите ", уточни Димитров. Той регистрира и извънредно висок интерес към пазара. По думите му към 60 хиляди души на ден посещават и историческото място в центъра на столицата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР