Зелената утопия ще доведе до екологични катастрофи, категоричен е евродепутатътБългарският

...
Зелената утопия ще доведе до екологични катастрофи, категоричен е евродепутатътБългарският
Коментари Харесай

Андрей Слабаков: Зелените ще ни карат да махаме с ръце, вместо да летим

Зелената химера ще докара до екологични произшествия, безапелационен е евродепутатът

Българският представител в Европейския парламент Андрей Слабаков съобщи в зала, че планът за Устойчивите авиационни горива не е неприятен, само че след измененията той персонално се тормози, тъй като каквото и да се направи във връзка с самолетните горива, „ зелените “ сътрудници в Екологичен потенциал, ще продължат да упрекват авиационния бранш за обезлесяването на Южна Америка, Азия и така нататък

Вероятно те ще ни карат да махаме с ръце, вместо да летим, добави Слабаков и сподели, че би трябвало да има повече разсъдък и да се спре със зелената химера, която довежда единствено до повече екологични произшествия и обществени разтърсвания.

"Аз считам, че този план по принцип не е неприятен, само че изключително в първичния си вид, тъй като се появиха едни промени, които мен персонално ме тормозят. Каквото и да се направи с горивата за самолети, „ зелените “ сътрудници отдясно, бих ги нарекъл талибани, не престават да упрекват авиационния бранш за обезлесяването на Южна Америка, на Азия. За тях нищо не е задоволително.

Вероятно те ще ни карат да махаме с ръце, вместо да летим.

Аз разбирам добре, че желаете биогоривата и водорода да станат част от устойчивите авиационни горива, само че глобите са просто отвън естествения човешки разсъдък.

Нека да има малко повече разсъдък, стига с тази зелена химера, която ще докара единствено до екологични произшествия и до големи обществени разтърсвания ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР