Здравословното състояние на Пеле е критично и дъщеря му каза,

...
Здравословното състояние на Пеле е критично и дъщеря му каза,
Коментари Харесай

Зловещо! Сантос подготвя погребението на Пеле приживе, сменя си емблемата в негова памет

Здравословното положение на Пеле е сериозно и щерка му сподели, че звездата към момента се бори за живота си. Заради това по какъв начин е бразилската звезда, на стадион Вила Белмиро от бразилския Сантос към този момент приготвят погребението му, в случай че най-големият кумир на клуба почине в околните часове или дни.

Кралят е жив, само че е в болница с разсейки на рак и в доста сериозно положение, заяви " Мунсо Депортиво ", представен от " ".

 

Въпреки това управлението на Сантос стартира да провежда погребението му, ако скоро дойдат неприятни вести от израелската болница Алберт Айнщайн в Сан Пабло.

 

Както FutebolNews разгласява във видео, на стадиона може да се види нещо като гробница с размерите на тези, употребявани в Египет за великите фараони, със златни изображения и специфични дизайни в профил.

 

Друго от изображенията, циркулиращи в бразилските медии, е обвързвано с гигантска палатка в средата на стадион Сантос и необятно публикуваните спекулации са, че там ще се организира поклонението.

За да покаже облекчение и да разгласи по какъв начин се оправя бразилската звезда, щерка му Кели разгласява в профила си в Instagram фотография, която беше затрогваща - татко й лежеше в болничното легло, в компанията на околните си. " Все още сме тук, в борба и с религия. Още една нощ дружно ", написа тя.

Трикратният международен първенец беше приет в болница, с цел да се оцени смяната в химиотерапията, която получава от септември за рака на дебелото черво.

 

Дни по-късно обаче израелската болница в Сан Пабло заяви, че той също е бил лекуван от респираторна зараза, която би била разследване от Коронавирус.

 

Най-тежката вест пристигна в сряда, когато лекарите оповестиха, че положението на рака му се е влошило и че звездата се нуждае от " по-големи грижи, свързани с бъбречна и сърдечна дисфункция ".

От Сантос даже оповестиха, че ще модифицират емблемата и дизайна на фланелките си в чест на бразилската легенда. 

 

На Бъдни вечер беше показано видео с Краля на футбола, на което се вижда, че бразилската легенда е със фамилията си, което му демонстрира смарт телефон, до момента в който някой приказва с него. Пеле не наподобява по този начин, като че ли е изцяло наясно какво се случва, което може да е резултат от лекарството, което приема, или анестезия.
 
Възможно е да се сбогува и с някои от приятелите си. 
През последните 48 часа имаше доста футболни персони, които изпратиха известия в поддръжка на Пеле, като един от тях бе Неймар.

 

Без значение какво ще се случи в идващите часове, Пеле може да бъде сигурен, че за мнозина е най-великият футболист, живял в миналото. Особено за по-старите генерации, които съумяха да видят както него, по този начин и всички останали футболни митове, пристигнали след него.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР