Здравословни проблеми съпътстват началото на новата година за ексцентричния певец

...
Здравословни проблеми съпътстват началото на новата година за ексцентричния певец
Коментари Харесай

Икебаната ляга спешно под ножа

Здравословни проблеми съпътстват началото на новата година за ексцентричния артист Деян Неделчев-Икебаната, разбра HotArena.

Месец след рождения си ден паметният реализатор ляга под ножа поради херния. Това показа самият той часове преди да влезе в болничното заведение. " Аз съм доста мощен човек. Всичко ще премине и скоро съм на крайник ", разгласи той. 

Неделчев от години следи зорко здравето си и бързо е доверил живота си в ръцете на опитни хирурзи. Това не е първият път, в който Икебаната ляга на операционната маса. През лятото на предходната година Деян мина през незабавна интервенция на възел на гласните струни. Тогава артистът беше мощно обезпокоен за изхода от хирургическата интервенция и имаше подозрения дали още веднъж ще може да пее. За наслада интервенцията беше сполучлива и той продължава с кариерата си. 

Пред " България през днешния ден " той показа, че упреква най-много пушачите в питейните заведения, където години наред е пеел, които са увредили гласа му с цигарен пушек. Икебаната надалеч не е първата родна звезда, легнала под ножа поради херния. През същото са минали артистът Йосиф Сърчаджиев, композиторът Хайгашот Агасян, артистът Красимир Гюлмезов. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР