Здравният министър в служебното правителство Асен Меджидиев направи първи коментар

...
Здравният министър в служебното правителство Асен Меджидиев направи първи коментар
Коментари Харесай

Ужас с 18 мъртви бежанци у нас! Здравният министър шокиран

Здравният министър в служебното държавно управление Асен Меджидиев направи първи коментар за открития камион с 18 починали бежанци. По непотвърдени данни вътре е имало над 40 души, като доста от тях са се нуждаели също от медиицнска помощ.

" Имам информация за 18 починали. Останалите, които бяха за реанимация, са превозени в " Пирогов ", Военномедицинска академия и " Света Анна ". Останалите шест индивида, които са в по-леко положение също са настанени в " Пирогов " и ВМА. Сега получих информация, че са открити още хора, които са били отвън камиона.
-->
В момента организираме правосъдно здравна експертиза и екип, който да отиде да огледа към този момент починалите бежанци. Така че обстановката я следим непрестанно. В непрекъсната връзка сме с екипите на " Бърза помощ " и лечебните заведения. Екип от пет индивида на министерството е в непрекъсната съгласуваност с всички структури.

Живите хора са извадени от камиона. Не мога да ви кажа какво са споделили на незабавните медици. Ние се занимаваме с организацията по превозването на потърпевшите. Повечето са със затруднено дишане. Оставени са дълго време без О2. Не мога да кажа какъв брой мъже и какъв брой дами са ", сподели той при включване за БТВ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР