Здравният министър в правителството на Кирил Петков Анна рязко смени

...
Здравният министър в правителството на Кирил Петков Анна рязко смени
Коментари Харесай

ТРАНСФОРМАЦИЯТА НА СЕРБЕЗОВА: Вижте как здравната министърка на Кирил Петков обяснява, че много хора ще се справят с коронавируса, без да взимат мерки

Здравният министър в държавното управление на Кирил Петков Анна внезапно смени позицията си по отношение на ковид, откакто оглави опазването на здравето в страната. Това демонстрира видео от две нейни участия в телевизионни излъчвания от ноември насам.

На 20 ноември, преди да се сформира постоянното държавно управление на Кирил Петков, пред ТВ1 фармацевтката изяснява по какъв начин огромна част от хората ще се излекуват от ковид, без да подхващат кой знае какви ограничения.

" Оказва се, че душeвността на човек, несъмнено според от конкретиката на всеки човек, е допустимо да усили признаци на съществуващо заболяване от 2 до 100 пъти. Представяте ли си? До 100 пъти! А един на 10 000 може да почине от боязън, единствено с програмата която си зададе.
свързани новини106710преди 12 часа168067на 27.12.2021
Голяма част от хората ще се излекуват от това заболяване и без да подхващат кой знае какви ограничения. И това споделя науката. В смисъл... не приказвам за моноклонални тела, не приказвам за новите лекувания, просто организмът ще се оправи с това заболяване ", споделя Анна Сербезова, преди да стане министър.

" Аз също приказвам с доста хора. Голяма част от тях ми споделят, че у тях е останало чувството, че имунизациите са някакъв тип пробни артикули. Не, те не са пробни.

В какъв смисъл да се анулира документът? Говорим за една заповед, която касае Министерски съвет.

Мога да ви покажа данни... Аз имам вяра на науката. Данните демонстрират два пика. Първо, във имунизацията, и второ, в намаляването на заболеваемостта и разпространението на болестта Ковид 19. Тези два пика са първо във въвеждането на зелените коридори, т.е. в увеличението на достъпността към имунизациите. И вторият пик е при въвеждането на зелените документи. Защо хората се тормозят от въвеждането на зелените документи ", пита към този момент като министър проф. Сербезова.
свързани новини97511на 18.12.2021
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР