Здравният министър на Северна Македония Венко Филипче обяви вчера, че

...
Здравният министър на Северна Македония Венко Филипче обяви вчера, че
Коментари Харесай

Пълна забрана за движение по Великден е наложена в Северна Македония

Здравният министър на Северна Македония Венко Филипче разгласи през вчерашния ден, че по време на идните великденски празници в страната ще важи цялостна възбрана за придвижване на жителите, оповестява осведомителният портал Плусинфо, представен от Българска телеграфна агенция.

" Смятам, че по време на религиозните празници е доста мъчно да се управлява обстановката, в случай че е позволено придвижването. Затова по празниците ще бъдат прилагани същите ограничения, които важат и за уикендите ", сподели Филипче на вчерашната конференция в Скопие.

По-рано и министър председателят Оливер Спасовски сподели, че тази година вярващите ще отбележат Великден по домовете си, а същото ще важи и за Рамазан.

" Това няма да ни направи по-малко вярващи, а ще помогне да подсилим духа си, тъй като осъзнаваме, че по този начин спасяваме живот ", сподели Спасовски.

От друга страна, главата на Ислямската религиозна общественост Сулейман Реджепи насочи опасност към вицепремиера Буяр Османи и управляващите, че ще отдръпна апела си за отбрана от пандемията, в случай че Ислямската общественост не получи помощ от държавното управление.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР