Здравният министър Кирил Ананиев издаде още една нова заповед днес

...
Здравният министър Кирил Ананиев издаде още една нова заповед днес
Коментари Харесай

Ананиев разпореди: Допускат се граждани в паркове и планини извън градовете

Здравният министър Кирил Ананиев издаде още една нова заповед през днешния ден (01.05.20 г.). Чрез наредбата той позволява визитата на всички естествени паркове и планини . Ананиев разпореди на кметовете на общини и на регионалните шефове да основат нужната организация за визити на жителите във всички национални паркове, естествени паркове, планини и други обособени места с паркова среда отвън обитаемоте места на територията на общините, за които не е належащо използването на градски превоз, лифтове и визити на хижи и туристически обекти.
Заповедта е разследване от среща, извършена по-рано през днешния ден, сред министър-председателя Бойко Борисов и членове на държавното управление с Националния действен щаб. В рамките на полемиката бяха разисквани противоепидемичните ограничения по отношение на разпространяването на COVID-19.
Припомняме, че преди седмица бе въведена организация за прилагане на парковете в града, само че при строго съблюдаване на ограниченията, от страна на жителите, и като се провежда прекосяването по парковите алеи в избран ред.
ТУК може да откриете цялата заповед на министър Ананиев от през днешния ден.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР