Здравко Василев, който е първият победител в първото българско издание

...
Здравко Василев, който е първият победител в първото българско издание
Коментари Харесай

Извънземните пристигнаха? Вижте какво заснеха над Приморско ВИДЕО+СНИМКА

Здравко Василев, който е първият победител в първото българско издание на риалити шоуто " Big Brother ", снима чудноват светещ обект в небето над един от известните черноморски курорти - Приморско.

" Ако желаете вярвайте, в случай че желаете ми се смейте, само че това нещо нямаше земен генезис ", написа той в акаунта си в обществената мрежа Фейсбук.

Здравко Василев разгласява видео и две фотоси, на които се вижда неидентифицираният обект.

" Определено не беше дрон, аероплан или различен летящ уред. Големият въпрос е за какво избра Приморско!? ", прибавя той.

Здравко споделя, че е научил от негов другар за светещото кълбо в небето. По думите му кълбото е " подскачало ", а светлината, която то е излъчвало, била неестествена.

" Много странна светлина се появи над Приморско. Мигаща - алена, зелена, бяла... Първоначално беше над носа на Приморско, а в този момент се измести в посока Китен. Подскача от самото начало и не мога да го фотографирам с обектива на другия фотоапарат ", споделя той във видеото.



В мненията под поста Кирил Савоф написа, че той също е виждал мистериозния обект в небето... и то цели два пъти.

" Здравко и аз съм я виждал 2 пъти над Перла. Около 5 минути стои на едно място и внезапно изчева нагоре. Майка също е виждала няколко пъти това кълбо над Маслен нос ", прибавя Кирил.

Станислав Цветанов пък написа, че светещият обект евентуално е летящ фенер.

" Сателитите постоянно се спускат доста ниско и след това внезапно се издигат и изчезват. Тази вечер имаше няколко, в това число два над Перла. Може и да е нещо с боен генезис, за което не знаем. Споко, извънземните са основали Кюприя, нямат интерес отново да идват ", разяснява различен консуматор на Facebook.

А Здравко Василев не пропусна да се пошегува:

" Ами в случай че изчезна - да знаете, че са ме взели извънземните. Какво ли ще вършат с мен - не знам ".

Местни поданици обаче са безапелационни, че доста постоянно се появяват подобни неидентифицирани светещи обекти.

" В Приморско е естествен феномен да се срещат кълбовидни НЛО. Обикновено се следят над блатото посока Перла, над Перла и Бегликташ. Не е за първи път ", написа Иван Стамов.

Вижте видеото:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР