Здравейте! Вчера, 06.12.2021 година, живущите в блок на бул България

...
Здравейте! Вчера, 06.12.2021 година, живущите в блок на бул България
Коментари Харесай

Студен душ за пловдивчани! Живущ там: С какво полицаите са повече от нас обикновените?

" Здравейте! Вчера, 06.12.2021 година, живущите в блок на бул " България " от 29-ти до 35-ти номер бяхме известени, че от мястото зад блока, употребявано за паркинг от построяването му, 18 или 19 места, щели да бъдат дадени на Трето районно, с цел да могат служителите на реда да паркират персоналните си коли, като идват на работа.

Искам да помоля индивида, разрешил това безумство, да пристигна и да изясни на един 75-годишен дъртак за какво няма да може да си стопира колата пред блока, в който живее от 1965 година.Искрено му поисквам да види същата болежка и отчаяние в очите на своите родители.

Аз от своя страна желая да попитам с какво чиновниците на Министерство на вътрешните работи са повече от нас, елементарните жители? С какво право получават гратис паркомясто за персоналния си автомобил, до момента в който хиляди елементарни пловдивчани употребяват градски превоз, с цел да отидат на работа.

И по какъв начин след това аз да имам вяра, че има закони в България, когато всеки ден се увещавам, че шуробаджанащината е на всички места.Радвам се, че моите деца избраха да изоставен тази страна и се апелирам на Бога да не се върнат, тъй като тук нещата в никакъв случай няма да се оправят ". Това написа на публицистичната поща на Plovdiv24.bg наш постоянен четец.

Очаквайте още на следващия ден развиване по тематиката!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР