Здравейте приятели!За никой не е тайна, че професията доктор е

...
Здравейте приятели!За никой не е тайна, че професията доктор е
Коментари Харесай

Как линейките си пробиват път в задръстванията в различни държави по света



Здравейте другари!

За никой не е загадка, че специалността лекар е една от най-сложните, значими и нужни в света и до момента в който медиците се грижат за нашето здраве по лечебните заведения, а има и други хора, които са група от супергерои, които бързат за помощ по улиците на огромните градове, само че за жалост чиновниците би трябвало да се борят освен с заболяванията на своите пациенти, само че и с големият трафик.

В днешното видео съм събрал за вас няколко образеца по какъв начин водачите в другите страни реагират на появяването на бързата помощ, несъмнено, някой от тези клипове могат да бъдат единични случаи, само че въпреки всичко си коства да се видят

1. Америка По публични данни за 2014 година, на 1000 души в Америка се пада по 747 автомобила, това не е кой знае какъв брой доста поради размера на страната, само че в огромните градове това към този момент се трансформира в в действителност огромен проблем, вижте сами. За нас остава единствено да се надяваме, че бързата помощ е пристигнала на време при своите пациенти

2. Япония Говори се, че в Япония отделят голямо внимание на вежливостта, само че ние не знаем дали това е по този начин в реалност, само че гледайки тези фрагменти, човек стартира да има вяра, макар че пътят е доста стеснен с цел да се пропусне спешна помощ

3. Индия Проблемът с трафика е толкоз изострен, колкото и другите обитаеми места и управляващите към момента не са съумели да измислят проект по какъв начин да се борят с него. От това не страдат единствено водачите, само че и лекарите които бързат с цел да стигнат на време до пациента

4. Франция. Във Франция казуса с бързата помощ се взема решение доста просто и действено, може би биха пропуснали колата за спешна помощ и просто по този начин, само че тя се съпровожда от служители на реда, това е доста по-убедително, в сравнение с просто сирени.

5. Полша А, този запис е сниман от очевидци в Полша, съдейки по общата картина, водачът на линейната има проблем с трафика, изключително, когато в трафика взе участие и трамвай, който по никакъв метод не може да се отдръпне.

6. Русия

Когато идва тирада за Русия, доста хора чакат нещо или безумно или неприятно, само че знаете ли водачите в Санкт-Петербург наподобява в действителност са желали да пропуснат колата за спешна помощ. Опитвали се съгласно своите благоприятни условия, получило им се доста по-добре съпоставяне с някой от страните.

7. Китай

За разлика от Япония, Китай имат по-малко шанс, тук също се употребяват сходни коли за спешна помощ, само че някак си никой не бърза да пропуща бързата помощ, може би водачите нямат опция, само че пътят не е чак толкоз стеснен.

8. Канада

Ако един ден ви възникне въпрос, за какво канадците вършат такива необятни пътища, ето го и отговора, дори път изпълнен с голям трафик, може да бъде освободен доста бързо, както бяха две ленти за придвижване, внезапно стават 3, с цел да могат колкото е допустимо по-бързо да стигнат до пациента или да го оставят в болничното заведение, и както виждате никой не се възмущава от това, че би трябвало да освободи път на колата за спешна помощ.

9. Австралия.

За разлика от Канада, тук картината не е чак толкоз радостна, бързата помощ е длъжна да се движи дружно с целият поток с останалите коли, не обръщайки внимание и на сирените, или просто това е несполучлив образец

10. ОАЕ

  Впрочем не всеки път водачите имат опция да пропуснат бързата помощ, дори в Дубай,   където някой от пътищата са прекомерно тесни и ето водачът в черният автомобил в действителност се е стараел да пропусне бързата помощ, но…. Но по-късно открих и различен видеоклип, в който водачите са имали повече място за маневри и са съумели да пропуснат бързата помощ.

11. Германия

И персонално според мен, най-хубав образец за отношение към лекарите може да се откри в Германия, колата за спешна помощ единствено би трябвало да пусне сирени и незабавно всички коли образуват кулоар, никой не чака колата за спешна помощ да приближи колите, коридорът започва да се основава още сега, в който чуят сирените и лекарите стигат до задачата единствено за няколко минути без значение какъв трафик има.

И това беше всичко другари, в случай че видеоклипът ви е харесал, ще се веселя да харесате, коментирате и споделите видеоклипа, и не забравяйте да се абонирате за канала ми с камбанка, с цел да получавате вести, когато качвам нови видеоклипове.
 
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР