Здравейте, приятели! Искаме да ви напомним за нашата инициатива Осинови

...
Здравейте, приятели! Искаме да ви напомним за нашата инициатива Осинови
Коментари Харесай

Варненският Зоопарк напомня за една своя благородна инициатива

" Здравейте, другари! Искаме да ви напомним за нашата самодейност " Осинови животно ". Не става въпрос единствено за бебетата, които се раждат годишно, а за всички наши жители. За повече информация можете да се свържете с нашите експерти! ". Това пишат от Зоопарка във Варна. Основна цел е той да стане по-привлекателен с нови типове животни и материална база.

Всеки, който желае да помогне на Зоопарк Варна да се трансформира в прелестен за живот на жителите и забавен за посетителите, може да се причисли към нашата " Мисия зоопарк “, като осинови животно, направи подаяние в натура или посредством банков превод с случайна сума към ЦКБ.

Програмата за осиновяване на животни в Зоопарк-Варна е основана с помощта на екипа на зоологическата градина. Началото бележи акцията, която започва месец януари 2013 година, под мотото " Осинови бебетата на Зоопарк-Варна “, с която се цели да се подкрепи активността на зоологическата градина.

С получените средства се вършат редица усъвършенствания в зоологическата градина.

Благодетелите не се постанова да полагате грижи за дадени животни от сбирката на зоопарка в дома си, а посредством месечна финансова прехрана ще допринесете за възстановяване на изискванията им на живот. Осиновител може да бъде всяко физическо или юридическо лице като при предпочитание от страна на осиновителя е допустимо слагането на табелка с данните на осиновителя пред помещението на осиновеното животно.

За да осиновите животно е належащо да погледнете листата с животни за осиновяване. При избора е добре да бъдат разисквани потребностите на даденото животно или животни с биолога на зоопарка, който най-добре знае от какво имат потребност сега. След това подписвате контракт за дарение/осиновяване. Договорът може да бъде подписан за най-малък период от 1 месец и оптимален за 2 години

Удовлетворение и фактът, че по този метод ще помогнете на определения от вас тип и опазването на природата. Вашият образец може да бъде последван от други хора и дребната помощ да стане огромна.

Най-правилните решения, тези които ни карат да се гордеем, че сме хора – се вземат със сърцето-човек няма две сърца – едно за хората и едно за животните. За признателност от наша страна ще получите особено основана за случая грамота.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР