Здравейте, приятели! Искам да помоля тези от вас, при които

...
Здравейте, приятели! Искам да помоля тези от вас, при които
Коментари Харесай

Гнусна измама със средствата за Наско, който има нужда от помощта ни!

" Здравейте, другари! Искам да помоля тези от вас, при които имаме сложени кутии, когато ги предават - това да става единствено посредством показана персонална карта и пълномощие. Току-що разбрахме, че за следващ път имаме открадната кутия. Жени, представящи се за майката на Наско, взимат кутиите и приключват акцията. За страдание към момента е цялостно с лъжливи хора, които имам вяра ще си получат заслуженото ". Това написа през днешния ден в обществената мрежа Facebook майката на Наско, който има потребност он помощта ни .

Наско е на 31 години и е с диагноза остра миелоидна левкемия. За да продължи да живее, е нужна трансплантация на стволови клетки, която ще бъде направена отвън България. Това изисква средства, непостижими за фамилията му. Атанас Динков има брачна половинка и детенце на годинка и половина. Нека помогнем той да остане със своето семейство! 

" Много ни е мъчно да Ви помолим за финанси, само че сега нямаме различен избор. Всяко ваше подаяние ще е от помощ. Моля помогнете ни да върнем тези прелестни усмивки по лицата им и дребното дребосъче от фотографията да израсте с татко си! Благодарим Ви! ", молят близки на Наско. 

Дарителска сметка

BG90BUIN95611100605800

Атанас Йорданов Динков

Алианц България

За тези от вас, на които ще им трябват данните на латиница:

BG90BUIN95611100605800

Allianz Bank Bulgaria

BIC: BUINBGSF

Atanas Yordanov Dinkov
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР