Здравейте, искам да ви разкажа за един абсурд, който се

...
Здравейте, искам да ви разкажа за един абсурд, който се
Коментари Харесай

Пловдивчанин не можа да се изкъпе заради ВиК авария, EVN също замесени!

" Здравейте, желая да ви опиша за един парадокс, който се случва в огромен град през 21-ви век! Мястото е кръстовището на " Васил Априлов " и " България ". Така четец на Plovdiv24.bg стартира сигнала си до нашата медия. И прибавя:

Вчера сутринта ставам и няма вода! Ок, случило се е нещо или има повреда... все едно. Прибирам се вечерта и вода има, само че до момента в който се оправя, да вляза да си взема душ, водата отново стопира!!! Следва 40-минутно висене на телефона да се свържа с ВиК, за което те ми изясняват, че има повреда и се работи по нея.Така... Ставам тази заран и 12 часа по-късно вода отново няма!!! При което стартира да ми завира всичко, тъй като не е обикновено за 12 часа тази повреда да не е отстранена!!! Отговорът на ВиК беше, че " Евентуално " към 13-14:00ч ще бъде отстранена!

Искам да попитам:

- В кой свят живеем?

- Защо постоянно сдруженията излизат с чисти ръце, а потребителите постоянно са прецакани?

- Към кого би трябвало да се обърна за глоба на ВиК? (защото тези хора би трябвало да се научат, че не може да се подиграват с хората)

Репортерска инспекция откри, че е аварирал тръбопровод при изкопна активност за полагане на топлопровод от страна на EVN. Това е станало в региона на улиците " Златна панега ", " Полк. Сава Муткуров " и " Сърнена гора ". На уеб страницата на ВиК е посочено и времето на решение на казуса - " до премахване на повредата ", без да бъде подаден съответен час.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР