Здравей. Помниш ли ме? Аз съм новогодишното обещание, което си

...
Здравей. Помниш ли ме? Аз съм новогодишното обещание, което си
Коментари Харесай

10 уреда, с които ще успееш да изпълниш новогодишното си обещание за по-активен живот

Здравей. Помниш ли ме? Аз съм новогодишното заричане, което си даде преди няколко години, когато на един 1 януари се зарече да започнеш да се грижиш за себе си и да спортуваш.

Мина много време, само че ние по този начин и не се опознахме, тъй като ти се сещаше за мен само при започване на новата година, а по-късно ме забравяше окончателно. С идването на 2022 още веднъж се обърна към мен – дежурното си новогодишно заричане, само че този път има нещо характерно.

Различното в този момент е, че на помощ ми се притече не какъв да е, а платформата за електронна търговия eMAG. Тяхната следновогодишна акция идва тъкмо в точния момент, с цел да не стана аз още веднъж забравеното новогодишно заричане, а ти още веднъж индивида на думите, само че не и на дейностите. Те оферират голямо многообразие от спортни принадлежности, аксесоари и екипировки, които са и с понижение.

А ние с eMAG сме толкоз решени да те мотивираме, че даже подбрахме 10 най-хубави и ефикасни уреда съгласно нас, с които да се впуснеш в дебрите на спорта и дейния живот. Трябва единствено да избереш най-подходящите за теб и да сложиш началото на новото си аз. Да започваме!

1. Постелка

 10 уреда, с които ще успееш да изпълниш новогодишното си заричане за по-активен живот

Тя е в основата на съвсем всеки спорт, практикуван у дома. А през зимата, в изискванията на пандемия и за начинаещи няма по-добър фиктивен вид. Йога, пилатес или аеробика – единствено разгъваш постелката, пускаш клип и започваш да ваеш тяло.

2. Ластици

Леки, компактни, с разнообразни благоприятни условия на натоварване и мултифункционални заместители на тежестите и доста от скъпите фитнес уреди. С тях пренасяш тренировката си, където пожелаеш, а възможностите за травми са сведени до най-малко.

3. Въже за скачане

 10 уреда, с които ще успееш да изпълниш новогодишното си заричане за по-активен живот

Ако безгрижното не е за теб, то скачането на въже сигурно ще ти допадне. Малко, на ниска цена, елементарно портативно и супер дейно. Въжето ще ти помогне освен да отслабнеш, само че и да подобриш цялостното си физическо положение и настроението си.

4. Лежанка

Тя от дълго време не е единствено апарат за коремни преси, а може да се погрижи сносно за цялото ти тяло. Изисква повече пространство за предпазване, малко повече воля за извършения, само че и резултатите ще са по-видими.

5. Лостове

 10 уреда, с които ще успееш да изпълниш новогодишното си заричане за по-активен живот

Набиранията са измежду най-трудните, само че и най-ефективните извършения за горната част на тялото. Трябва да прецениш добре къде да го позиционираш и единственото, от което се нуждаеш са тежестта на тялото ти и лоста.

6. Боксова круша

Инсталираш една такава в дома си и забравяш за всевъзможен тип стрес. Освен това тренировката с боксова круша натоварва разнообразни мускулни групи и спомага за силата, бързината и издръжливостта ти.

7. Гребен тренажор

 10 уреда, с които ще успееш да изпълниш новогодишното си заричане за по-активен живот

Той е измежду най-хубавите фитнес уреди, които натоварват всички мускулни групи, изгаря калории извънредно бързо и спомага за създаване на мускулна маса. С него не натоварваш ставите си, а подобряваш сърдечната активност и циркулацията на кръвта.

8. Велоаргометър

Наричат го “мързеливеца на кардио уредите ”, само че дано името му не те заблуждава. Той е съвършен за физическа интензивност, изключително в домашни условия. И е прелестно комбиниране на потребното с приятното – гледане на обичан сериал и горене на калории.

9. Кростренажор

 10 уреда, с които ще успееш да изпълниш новогодишното си заричане за по-активен живот

Обединява три уреда в един – велоаргометър, пътека и степер и е създаден за ефикасното натоварване на допустимо най-вече мускулни групи. Щадящ ставите и задоволителен да се поддържаш в отлична форма и положително здраве.

10. Бягаща пътека

Кралицата на фитнес уредите. Ефективна, лесна за потребление, подобаваща за хора на всички възрасти и с всякаква физическа подготовка. Ходенето и тичането са измежду най-препоръчваните извършения за цялото тяло, а пътеката ти разрешава да ги правиш в дома си и то когато и да е.

Разбира се, спорт се практикува освен у дома и освен на закрито. eMAG знаят това доста добре и са се погрижили да не ти слагат никакви ограничавания. От теб се желае единствено да разглеждаш множеството оферти за спорт навън в тяхната платформа.

Е, избра ли си към този момент? Оказа се, че не е толкоз мъчно, нали? Но не забравяй, че това е единствено първата крачка. За да спазиш новогодишното си заричане са нужни предпочитание, дейности и неизменност. Не отлагай тренировките, пък след това ние с eMAG ще приемем благодарностите ти.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР