Здравей, как си, приятелю? несъмнено е една от най-популярните и

...
Здравей, как си, приятелю? несъмнено е една от най-популярните и
Коментари Харесай

Здравей, как си, приятелю?“ и други любими български песни ще зазвучат от сцената на Музикалния театър

" Здравей, по какъв начин си, приятелю? " безспорно е една от най-популярните и обичани на към този момент няколко генерации българи ария. До нея се подреждат и " Когато си от мен надалеч ", " Ако помниш ", " Разказвай ми, чувам те " и " Искам тази нощ нещо да ти кажа ". Това, което сплотява всички тези песни, които сме чували в осъществяване на Ваня Костова и " Тоника ", обаче е един различен човек. А точно, основателят им Стефан Диомов.
 “Звукът на музиката ” - бродуейският мюзикъл с премиера в Софийска опера и балет
“Звукът на музиката ” - фантазия, за която е нужна цялата обич

Българска премиера на един от най-награждаваните бродуейски мюзикъли

Тези шлагери, както и още към 20 негови части, ще можем да чуем от сцената на Музикалния спектакъл в премиерния мюзикъл " Здравей, по какъв начин си, приятелю? ".

Както подсказва заглавието, от спектакъла можем да чакаме едно своеобразно завръщане към отминалите години, с доста музикално въодушевление. Сюжетът е изпълнен с приятни и топли мемоари, които имат силата да разчувстват, тъй като героите са безконечните типажи - Примерната, Самоувереният, Нетърпеливата, Суетната и други. Всички те ни придвижват в една сякаш скучна лятна вечер, която обаче след това разкрива дълго защитавани секрети и откровения.

На сцената ще забележим и чуем обичаните български части в осъществяване на солистите на Музикалния спектакъл. Те ще опишат за първата и за остарялата обич, за възходите и паденията, за прошката и обидата, за разделите и събиранията, само че най-много за безконечното и откровено другарство.

" Здравей! Как си, приятелю? " е огромен план, в който с изключение на солистите, се включват и оркестърът, хорът и балетът на Музикалния спектакъл. Мюзикълът е основан по концепция на Еделина Кънева и либретото на Юрий Дачев, а с режисурата се заема Камен Воденичаров.

Аранжиментите и оркестрацията по песните на Стефан Диомов са поверени на маестро Георги Милтиядов, който е и диригент-постановчик. Диригент на постановката е маестро Людмил Горчев. Дело на Николина Костова - Богданова пък са сценографията и костюмите, а Йоанна Стоянова е хореограф.
 “IMPOSSIBLE - Повярвай в невъзможното ”, StarBoy Ayvon и премиерата на илюзионния театър в Музикалния спектакъл
Как магията ще ни накара да повярваме в невъзможното

Илюзия, музика и танц в едно

Премиерата на " Здравей! Как си, приятелю? " е на 20 април от 19 ч. и на 21 април от 17 ч. в Музикален спектакъл " Стефан Македонски ". Следващите дати на мюзикъла са 10 май и 2 юни, а цялата информация за него е.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР