Заземяването, което придобива все по-голяма популярност, макар да е било

...
Заземяването, което придобива все по-голяма популярност, макар да е било
Коментари Харесай

Заземяването – една терапия от бъдещето и от миналото


Заземяването, което придобива все по-голяма известност, въпреки да е било естествена процедура за хората в предишното, разрешава да свържем директно телата си със Земята и да използваме естествените ѝ електрически заряди, с цел да стабилизираме целия си организъм.

Заземяването може да окаже позитивно влияние върху мозъка и психологичното здраве. Изследванията на заземяването демонстрират понижаване на болката, напрежението и възпаленията и възстановяване на цялостното психологично благоденствие. Тази техника възвръща връзката сред тялото и електрическия ток на земята.

Поглед към предишното

През цялата си история другите нации са подкрепяли лечебната мощ на Земята и са я описвали по разнообразни способи. Например в китайската медицина терминът Qi - произнасян като " Чи " - се дефинира като виталната сила, която изпълва вселената. Древният мъдрец Ге Хонг споделя: " Хората живеят в Чи и Чи живее в хората. От небето и земята до десетте хиляди неща, всяко от тях се нуждае от Чи, с цел да живее. "



Това поверие и проучване на естествените сили на Земята може да се открие и в Европа през XIX век. През 1891 година Луис Куне разгласява " Новата просвета за лекуването ". След това през 1896 година Адолф Юст написа " Завръщане към природата ", която предизвиква хората да стартират да вървят боси навън.

Съвременните учени не престават да се застъпват за способността на земните електрони да балансират електрическия ток в телата ни. Техниката на заземяване продължава да се развива и да притегля вниманието на необятната общност, защото хората търсят елементарни и евтини способи да се лекуват.

Опитайте да се заземите, в случай че:
- изпитвате тревога или депресия;
- имате хронична умора;
- имате проблеми със сърдечносъдови заболявания;
- имате посттравматично стресово разстройство или травматични спомени;
- се борите с болежка и инфектиране.

Видове заземяване:

Техниките за заземяване се концентрират върху повторното свързване на силата ви със земята посредством директен или заобиколен контакт. Тези способи включват: вървене на открито необут, лежане на земята, плуване или къпане, градинарство, потребление на заземяващи постелки, одеяла и чорапи.



Как да практикуваме заземяване?

Има доста способи да се свържете още веднъж със земята в всекидневието си, с цел да възстановите естествената защитна система на тялото си. Разходете се: намерете способи да свържете босите си крайници със земята, като ходите по трева или пясък. Обърнете внимание на чувството за земята под краката ви и се пазете от остри предмети, до момента в който вървите. Играйте в пръстта: копайте в земята и разравяйте почвата с пръстите. Децата го върша интуитивно. Можете да създадете градина в двора си или на перваза на прозореца, в случай че сте в апартамент, и да се свържете непосредствено с силата в пръстта.

Заземете се на закрито. Когато не можете да излезете на открито, заземяващите постелки са потребни, защото заместват директната връзка, която бихте получили, в случай че сте боси на открито. Заземяващите постелки придвижват електрическите токове на Земята в дома, като възпроизвеждат физическата връзка от разходката измежду природата.

Заземяването може да бъде безвъзмезден и относително бърз метод за позитивно влияние върху физическото и психическото ви здраве. Експертите считат, че 30 минути са задоволителни, с цел да започнете да извличате изгоди.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР