Заявките за лятна почивка набират сила, отчитат специалсти. Според тях

...
Заявките за лятна почивка набират сила, отчитат специалсти. Според тях
Коментари Харесай

Заявките за лятна почивка набират сила, отчитат специалсти

Заявките за лятна отмора набират мощ, регистрират специалсти. Според тях растежът им може да доближи до 45%. На този декор – българинът заплаща цялата сума за почивката си авансово, с цел да избегне вероятно нарастване в цената. Има ли повишаване на туристическите пакети по отношение на предходната година и какъв брой ще ни коства лятната отмора на южното ни черноморие?

„ Българите преоткриха Слънчев бряг. Резервациите ни непрекъснато нарастват, а туристите бързат да предплатят даже 100% от сумата “, сподели хотелиерът Румен Мончев. Той посочи и ценовите параметри за лятната отмора в хотелите в страната.

Темата за растежа на цените на летните почивки разяснява Павлина Илиева, ръководител на Обединение „ Бъдеще за туризма “ пред Нова нюз.

„ Хубаво е, че туроператорите, които работя с чужденци, започнаха да виждат и България на сцената на летния сезон. Ръстът е най-малък, само че въпреки всичко го има “, сподели тя.

Илиева посочи, че политическата рецесия в страната също се отразява на туризма. Тя добави какъв туризъм може да бъде осъществен още в България.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР