Заявка за коалиция няма нито от страна на БСП, нито

...
Заявка за коалиция няма нито от страна на БСП, нито
Коментари Харесай

Менда Стоянова разкри какво се случва с управляващата коалиция

Заявка за коалиция няма нито от страна на Българска социалистическа партия, нито от наша страна. Не зная за какво Българска социалистическа партия взеха решение, че ние желаеме сходно нещо. Това съобщи ръководителят на бюджетната комисия в Народното събрание и народен представител от ГЕРБ Менда Стоянова. „ Напоследък Българска социалистическа партия прави изказвания и внушения, че надали не ни отхвърля да управляваме дружно. По този метод те се стремят да консолидират редиците си вътре. Ние нямаме потребност да управляваме с Българска социалистическа партия. Коалицията сега е задоволително постоянна. С Българска социалистическа партия имаме ценностни разлики по доста политики”, разясни Стоянова пред Българска национална телевизия.

Тя добави, че декларацията, която е била призната на конгреса на ГЕРБ, е била ориентирана към членовете и симпатизантите на партията - да схванат, че сходно нещо няма.

„ Не считам, че бюджетът е инструментът, посредством който може да се увеличи виталният стандарт на хората. Имаме растеж на приходите, тъй като има растеж на стопанската система. Хората, които работят в действителната стопанска система, които заплащат налози, са тези, които са в основата на всичко”, сподели още Стоянова във връзка параметрите, заложени в Бюджет 2018.

От думите й стана ясно още, че остатъкът в края на годината никога няма да е 2,4 милиарда лева, какъвто бе преди няколко месеца, защото в края на годината постоянно има разноски, които се разплащат.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР